ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος...Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL

Στον Aντί Λίλα οι Αρκάδες βλέπουν τον παίκτη που μπορεί να καλύψει στο κέντρο την πιθανή μετατόπιση του Ιγκλέσιας στα στόπερ

 

"ΧΤΥΠΑΕΙ" ΚΑΙ ΛΙΛΑ 

Μετά τον Σταύρο Τσουκαλά ο Αστέρας Τρίπολης κινείται και για την αγορά ακόμη ενός παίκτη από τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

 

Επίσημη πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Αντί Λίλα κατέθεσε ο Αστέρας Τρίπολης...Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι Αρκάδες έχουν υποβάλει στην ομάδα της Ηπείρου προσφορά ύψους 180.000 ευρώ για την παραχώρηση του 30χρονου διεθνούς Αλβανού μέσου. 0 Λίλα αποτελεί για τους Γιαννιώτες βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας τους, όμως δεν απέρριψαν την πρόταση του Αστέρα.

Αντίθετα δεσμεύτηκαν να την εξετάσουν και πως θα απαντήσουν μετά τα παιχνίδια με την Αλκμααρ, τα οποία θα καθορίσουν και τον προγραμματισμό που θα κάνουν εν όψει του πρωταθλήματος. Αν τελικά οι δυο ομάδες δώσουν τα χέρια, αυτό θα συμβεί για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα αφού ο Αστέρας έχει ήδη πάρει από τον ΠΑΣ τον Σταύρο Τσουκαλά.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται και η μεταγραφή Γάλλου φορ. Και σε αυτόν ο Αστέρας έχει κάνει την προσφορά του και περιμένει απάντηση. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση οι Αρκάδες έχουν να ανταγωνιστούν προσφορές από άλλες ομάδες...

 

Κατά τα άλλα τα εννέα γκολ σαν σε προπόνηση πέτυχε που ο Αστέρας Τρίπολης επί της ολλανδικής Σιλβόλντε δημιούργησαν μια ευχάριστη νότα, αλλά τόσο το αποτέλεσμα όσο και η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν προσφέρονται για την εξαγωγή συμπερασμάτων.

 

Σαφώς και ο καταιγιστικός ρυθμός της μεσοεπιθετικής γραμμής ικανοποίησε τον Μάκη Χάβο που συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνοντας καθημερινά σε αυτές πολύ τρέξιμο... Ο Ιγκλέσιας αποχώρησε στο 20' από το φιλικό, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία ενώ θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 ημέρες και ο Μάκης Χάβος σκοπεύει να τον προφυλάξει από το φιλικό με την Καμπούρ την Παρασκευή.

SPORTDAY

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΗΞΗ...ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ 

Διόλου ανησυχητικό δεν είναι το πρόβλημα στη γάμπα που ανάγκασε τον Ματίας Ιγκλέσιας να αποχωρήσει μόλις στο 20' του προχθεσινού φιλικού με τη Σιλφόλντε (9-2).

Ωστόσο, ο Αργεντινός μέσος θα μείνει προληπτικά εκτός προπονήσεων για δύο με τρεις μέρες και βέβαια δεν θα χρησιμοποιηθεί στο φιλικό της Παρασκευής με την Καμπούουρ. Στα μεταγραφικά, το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του Ιταλού τερματοφύλακα, Αντόνιο Ντοναρούμα, ενώ δεν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του σέντερ φορ.

 

 

ΦΩΣ

 

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

 Μπορεί το προχθεσινό φιλικό με τη Σιλφόλντε να μην ήταν κατάλληλο για σοβαρά συμπεράσματα από τον Μάκη Χάβο, παρ’ όλα αυτά ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης είδε αρκετά πράγματα που ήθελε. Άλλα που τον ικανοποίησαν και άλλα που τον βάζουν σε κάποιες σκέψεις.

Ο ολλανδικός σύλλογος της τέταρτης κατηγορίας δεν είχε βέβαια την ποιότητα για να βάλει δύσκολα στον Αστέρα. Όμως τα εννιά τέρματα των Αρκάδων λένε κάτι στον προπονητή τους για την αποτελεσματικότητα της ομάδας του μπροστά.

Όπως επίσης όμως λένε και τα δύο που δέχθηκε η άμυνα, σε συνδυασμό με κάποιες ακόμα κακές αντιδράσεις παικτών του στα μετόπισθεν. Η αλήθεια είναι πάντως ότι σε αυτή την αναμέτρηση οι άσχημες στιγμές για τους Πελοποννήσιους ήταν ελάχιστες.

Σε κάθε περίπτωση ο Χάβος έχει πολλές απαιτήσεις από το φετινό ρόστερ και θα είναι αυστηρός στη διάρκεια της προετοιμασίας. Θέλει η ομάδα του να επιστρέφει στην Τρίπολη όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και δεν θα συγχωρέσει αδιαφορία από τους παίκτες του.

Μέχρι στιγμής πάντως δείχνει να είναι εκατό τοις εκατό ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στο Άρνεμ και τον ζήλο που παρουσιάζουν οι παίκτες του εκεί.

Πλέον ακολουθεί την Παρασκευή στην πόλη Επε η δεύτερη φιλική αναμέτρηση με την Καμπούρ (ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας) και την επόμενη Τρίτη στην πόλη Παπένταλ το πιο δύσκολο παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους απέναντι στην Γκεντσλερμπιρλιγκί (σύλλογος πρώτης κατηγορίας της Τουρκίας).

Όλα τα παραπάνω ενώ ο προπονητής περιμένει τις εξελίξεις στο μέτωπο του επιθετικού και του στόπερ. Περισσότερο "καίει" ο φορ και εκεί φαίνεται ότι θα στρέψει την προσοχή της η διοίκηση μετά τις θετικές εξελίξεις στο θέμα του τερματοφύλακα και το ντιλ με τον Ιταλό Ντοναρούμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων