ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

 

 

GOAL

Παρά το γεγονός πως οι εντυπώσεις που άφησε ο Κώστας  Γιαννούλης στους ανθρώπους της Γουλβε το διάστημα της δοκιμής του στην αγγλική ομάδα ήταν καλές, η περίπτωση της απόκτησής του δεν φαίνεται να προχωρά. Τουλάχιστον για τώρα. Στον Αστέρα συμπεριλαμβάνουν στα σχέδιά τους τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο στην περίπτωση που ερχόταν τώρα μια πρόταση, δεν θα έλεγαν «όχι», καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2017.

 

SPORTDAY

EΙΔΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ

Το τουρνουά των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών του Αστέρα και άλλων ομάδων της Πελοποννήσου χθες στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ήταν το θέμα της ημέρας χθες για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Δημήτρης Μποροβήλος και Δημήτρης Κενές παρακολούθησαν τους αγώνες και ξέφυγαν λίγο από τις μεταγραφικές αναζητήσεις της πρώτης ομάδας. Ούτως ή άλλως, δεν αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις πριν το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

 

LIVESPORT

 

Την περίπτωση του Κώστα Γιαννούλη για το δεξί άκρο της άμυνας εξετάζει σύμφωνα με το Skysports.com, η Γουλβς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων