ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος...Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL

 Ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Μποροβήλος επέστρεψε χθες από τη Γερμανία, όμως, παρότι εκεί δρομολογήθηκαν αρκετές από τις μεταγραφές που θα πραγματοποιήσει φέτος η ομάδα, ακόμη δεν είναι σε θέση να προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις.

Πέρα από ζητήματα της πρώτης ομάδας, στη Γερμανία ασχολήθηκε και με οργανωτικά θέματα κυρίως της ακαδημίας.

SPORTDAY

ΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 

Η ενίσχυση του αρκαδικού στοιχείου αποτελεί βασικό μέλημα για τον Αστέρα Τρίπολης από φέτος. Η απόκτηση του Γιάννη Κώτσιρα -και ο τρόπος με τον οποίο προβλήθηκε- και η προώθηση ταλέντων από την Κ-20 τους οποίους θα επιλέξει ο προπονητής, Μάκης Χάβος (φωτό), είναι ενδεικτικά της νέας φιλοσοφίας, οι "κυανοκίτρινοι" όμως δεν μένουν εκεί. Στόχος του Αστέρα είναι να οργανώσει σε νέα πρότυπα και τα τμήματα υποδομής, ώστε να αξιοποιεί καλύτερα τα ταλέντα της περιοχής της Αρκαδίας. Τα διαδοχικά ταξίδια στο εξωτερικό έχουν ως κύριο μέλημα την ενημέρωση και κατάρτιση των ανθρώπων του σε αυτά τα ζητήματα, ενώ ειδικά η παρουσία του αντιπροέδρου, Δημήτρη Μποροβήλου, στη Γερμανία, μπορεί να σηματοδοτήσει εξελίξεις σε πολλούς τομείς. Στα μεταγραφικά, πάντως, συνεχίζεται η στασιμότητα και αν δεν μπει ο Ιούνιος δύσκολα θα υπάρξουν.

LIVESPORT

Καλοβλέπει Μπανανά 

Την περίπτωση του Γιάγια Μπανανά του Πλατανιά επανεξετάζει το τελευταίο διάστημα ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα, μια και έχει... ξεμείνει μόνο με τους Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Φερνάντο Αλόκο. Ο 24χρονος Καμερουνέζος μοιάζει ιδανική λύση, καθώς είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και δεν χρειάζεται καιρό προσαρμογής. Ωστόσο, μεγάλο... αγκάθι αποτελεί το κασέ του. το οποίο και ανέρχεται στις 250.000 ευρώ.

-> ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.: "Προσαρμόστηκα εύκολα στον Αστέρα κι ένα λόγος που έγινε αυτό ήταν γιατί όταν πήγα στην ομάδα υπήρχαν πολλοί Αργεντινοί. Επιπλέον, ήμουν τυχερός γιατί εκεί αγωνίζονταν ο ξάδερφος μου (σ.σ.: Λούι)", δήλωσε ο Πάμπλο Μάσα στα ΜΜΕ της Αργεντινής και δη την ιστοσελίδα Primeraplana.com.


ΦΩΣ

Ρίχνει το βάρος στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού 

Οι διοικούντες τον Αστέρα Τρίπολης, μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον τεχνικό Μάκη Χάβο, ρίχνουν τώρα όλο το βάρος στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με παίκτες πρώτης γραμμής. Θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν αρκετές διορθωτικές κινήσεις, καθώς αποχώρησαν πολλοί παίκτες από το ράστερ της ομάδας. Ήδη έχουν γίνει επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Αστέρα, η δ οίκηση εξετάζει προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις και αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες. Να θυμίσουμε ότι παίκτες των Αρκάδων θεωρούνται οι Στάθης και Αθανασιάδης και η διοίκηση αναμένεται να τους ανακοινώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Παράλληλα το Δ.Σ., σε συνεργασία με τον Χάβο, ασχολείται και με τα θέματα της προετοιμασίας. Η πρώτη των Πελοποννήσιων είναι προγραμματισμένη γiα τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και τις πρώτες ημέρες οι παίκτες θα γυμνάζονται στο γήπεδο τις Τρίπολης. Από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου και μέχρι τις 3 Αυγούστου η ομάδα θα μεταβεί σε αθλητικό κέντρο στην Ολλανδία, κοντά στην πόλη Άρνεμ, για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων