ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες για τον Αστέρα στα φύλλα της Μεγάλης Πέμπτης (28/4). 

 

SPORTDAY

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανακοινώσει ο Αστέρας το προπονητικό στο οποίο θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάκης Χάβος ενέκρινε το προπονητικό κέντρο του Οστερμπεκ της Ολλανδίας, στο οποίο έχουν προετοιμαστεί παλιότερα ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. 0 Αστέρας θα βρεθεί εκεί από τις 18 Ιουλίου και για τις δύο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν, ενώ η επίσημη πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 26 Ιουνίου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

 

GOAL

Η εκκαθάριση του ράστερ όσο διαρκεί κρατάει σε μεγάλη αγωνία τους παίκτες, που περιμένουν απόμερα σε μέρα να δούνε το περιεχόμενο της δεύτερης λίστας που θα ανακοινώσει ο Αστέρας. Γιατί για κάποιουε μπορεί να είναι ως φυσικό επόμενο της παρουσίας τους, αλλά για κάποιους άλλουε μπορεί να αποτελέσει έκπληξη. Πρόθεση όμως των Αρκάδων είναι να υλοποιήσουν τις όποιες αποφάσεις τους μετά το Πάσχα.

 

LIVE SPORT

Την εκκαθάριση στο ρόστερ του θα συνεχίσει ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς μετά τους Λούι, Μπαντή, Κιτοκό, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Τορμένα και Ζησόπουλο έχει βάλει σε προτεραιότητα να αφήσει ελεύθερους άλλους τρεις ποδοσφαιριστές! Ο λόγος για τουε Τσοκάνη, Μούκαμ και Ντουντού, οι οποίοι δεν πρόσφεραν και πολλά φέτος. Βέβαια, για να γίνει αυτό πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, μια και δεσμεύονται με συμβόλαιο. Στο μεταξύ, ο Ελίνι Δημούτσος δήλωσε στο Sport24 Radio: "Η σεζόν ήταν αποτυχημένη, απ' τη στιγμή που ο στόχος ήταν η πεντάδα. Δεν πήγαν καλά τα πράγματα, αλλάξαμε προπονητή και όταν ξεκινάς άσχημα, τελειώνεις και άσχημα". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων