ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες για τα νέα του Αστέρα στα φύλλα της Παρασκευής (12/2). 

 

SPORTDAY

Τον χαρακτήρα που έδειξε στα αντίστοιχα παιχνίδια του πρώτου γύρου θα προσπαθήσει να βγάλει και τώρα ο Αστέρας Τρίπολης. Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα, στο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια, ενώ και τα άλλα δύο ματς που έχει να δώσει η ομάδα (με ΠΑΣ Γιάννινα εντός και ΠΑΟΚ εκτός), θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό αν και πόσες πιθανότητες θα έχει για να μπει στην πεντάδα. Η προετοιμασία συνεχίστηκε με τους γνωστούς απόντες (Φούντας. Ιγκλέσιας,  Τριανταφυλλόπουλος, Τσοκάνης), επιστρέφει όμως ο Λούι, ο οποίος αποθεραπεύτηκε.

 

ΦΩΣ

Όσο περνούν οι ημέρες ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες επιστροφής του Λούι στην αρχική ενδεκάδα του Αστέρα. Όχι πως τέθηκε ποτέ θέμα ποιότητας για τον Αργεντινό δεξιό αμυντικό της ομάδας της Αρκαδίας, απλώς η όποια αμφιβολία είχε να κάνει με τη θλάση που τον ταλαιπώρησε στον τετρακέφαλο και την ετοιμότητά του. Καθώς μάλιστα το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για Δευτέρα, συνεπώς ο παίκτης έχει επιπλέον 24 ώρες για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς, όλα δείχνουν ότι μετά από απουσία δύο αγώνων, ο Λούι θα επανέλθει στο πόστο του. Η καθ' όλες τις ενδείξεις ετοιμότητα του Αργεντινού δεξιού αμυντικού δεν σημαίνει ότι και το απουσιολόγιο της αρκαδικής ομάδας θα είναι... λευκό. Άλλωστε οι τραυματισμοί είναι πολλοί και σημαντικοί και δεν επιτρέπουν σε τέσσερις παίκτες ούτε να σκεφτούν ότι θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη. Ο Ιγκλέσιας που υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας και αναμένεται να υπoλογίζεται στο τέλος του μήνα, ο Τριανταφυλλόπουλος που υπέστη ρήξη έσω πλαγίου και θα χρειαστεί οπωσδήποτε άλλες τρεις εβδομάδες, ο Φούντας που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας μετά τη θλάση που υπέστη στον δικέφαλο και ο Τσοκάνης, που ταλαιπωρείται, επίσης, από θλάση στον δικέφαλο. 

 

GOAL

Χωρίς τους τραυματίες Τσοκάνη και Τριανταφυλλόπουλο, τον χειρουργημένο Ιγκλέσιας και τον Φούντα, που εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα, ο Αστέρα$ καλείται στην Ξάνθη να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο και να πάρει βαθμούς.

 

LIVE SPORT

Στο μεταγραφικό ραντάρ του Αστέρα Τρίπολnς βρίσκεται ο Γιαγιά Μπανάνα του Πλατανιά. Οι καλές εμφανίσεις του 24χρονου αμυντικού τη φετινή σεζόν δεν πέρασαν απαρατήρητες απ' τους Αρκάδες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου στα Περιβόλια έμειναν εντυπωσιασμένοι απ' την παρουσία του Αφρικανού και σύμφωνα με πληροφορίες έσπευσαν να.. μαζέψουν πληροφορίες από τους Χανιώτες για την περίπτωση του. Μεγάλο συν αποτελεί το γεγονός ότι έχει προσαρμοστεί στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, έτσι δεν χρειάζεται αρκετό χρόνο προσαρμογής. Επιπλέον, το συμβόλαιο του με τον Πλατανιά λήγει το καλοκαίρι, άρα μπορεί από τώρα κιόλας να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει! Οι Κυανοκίτρινοι απ' τη στιγμή που ο Καλιφά Σανκαρέ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, κάτι πιθανό και για τους Γιώργο Ζησόπουλο και Ντορίν Γκοϊάν, θα κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Αυτό το επιβεβαιώνουν άλλωστε και οι άνθρωποι τους, οι οποίοι όμως διαψεύδουν παράλληλα τα περί ενδιαφέροντος για Μπανάνα. Βέβαια, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά Και δεν είναι τυχαίο, γιατί κάτι αντίστοιχο συνέβη πριν από λίγο καιρό με τον Κρίστιαν Μανουέλ Τσάβες! Αυτή τη χρονική στιγμή πάντως προτεραιότητα του Αστέρα είναι να ανακάμψει αγωνιστικά και να μπει και πάλι στην πεντάδα και όχι να κοιτάξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Αλλωστε, δεν έχει ξεκαθαρίσει καν ακόμα ποιος θα βρίσκεται στην τεχνική του ηγεσία. Το όνομα του υψηλόσωμου Καμερουνέζου δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο προσκήνιο, μια και πέρυσι τέτοια εποχή είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό. 

Στο μεταξύ, τις επόμενες μέρες ο Αστέρας θα ανακοινώσει την παραμονή του Ματίας Ιγκλέσιας. 0 30xpovos μέσος, ο oποίος σε περίπου δύο εβδομάδες αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, προ 10 ημερών είχε συνάντηση με τη διοίκηση και έδωσε τα χέρια για νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Στα αγωνιστικά, ατομικό έκανε χθες ο Ταξιάρχης Φούντας ενώ ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και ο Τάσος Τσοκάvns ακολούθησαν θεραπεία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων