ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

 

 

GOAL

Αποδεκατισμένος ο Αστέρας 

Δίχως τον πρώτο σκόρερ του. τον Γιάννου, στα Χανιά ο Αστέρας Τρίπολης αλλά και χωρίς πείρα στην κορυφή της επίθεσης και σχεδόν τη μισή ομάδα. Ο μοναδκός φορ στην αποστολή των Αρκάδων είναι ο νεαρός Ιωαννίδης που αποκτήθηκε πρόσφατα, ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι που απουσίαζε πάλι ο Γιάννου, σε αυτό με την ΑΕΚ τον είχε αντικαταστήσει ο Παπαδόπουλος. Ο Αστέρας όμως είναι αποδεκατισμένος. αντιμετωπίζοντας σοβαρές απουσίες και στις υπόλοιπες θέσεις αφού οι Iγκλέσιαs (έχει κάνει και εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας). Γκοϊάν και Νιουντού είναι τιμωρημένοι και οι Λούι,Φούντας, Τορμένα είναι τραυματιες.

SPORTDAY

Γρίφος η επίθεση

Γρίφος η επίθεση ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΑΗΣ ΚΑΙ ΠΑΜΠΛΟ ΜΑΣΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 Ο Πάμπλο Μάσα είναι η εναλλακτική λύση για την κορυφή της επίθεσης του Αστέρα, αν δεν προτιμηθεί ο Νίκος Ιωαννίδης.

Πάντα υπάρχει πρόβλημα στον απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ σου. Στην περίπτωση του Αστέρα Τρίπολης, όμως, το ζήτημα είναι κατά τι πιο σοβαρό, τώρα που ταξίδεψε στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά χωρίς τον Αποστόλη Γιάννου.

0 26χρονος επιθετικός είχε δηλωθεί από καιρό να εκτίσει ποινή λόγω καρτών στο σημερινό ματς κι έτσι έμεινε στην Τρίπολη, με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να πονοκεφαλιάζει για τον αντικαταστάτη του. Διότι μπορεί γι* αυτήν τη δουλειά να αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες ο Νίκος Ιωαννίδης. όμως το γεγονός ότι του λείπουν παιχνίδια, προβληματίζει τον προπονητή του Αστέρα.

0 Ιωαννίδης έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και φαντάζει ως η λογική επιλογή. Αν. τώρα ο Τερεζόπουλος κρίνει ότι ο 21χρονος άσος δεν είναι έτοιμος, τότε έχει ως εναλλακτική επιλογή για... αλχημεία μόνο τον ΠάμΠλο Μάσα. ο οποίος σε καταστάσεις ανάγκης έχει ξαναπαίξει σέντερ φορ και στο παρελθόν.

0 Γιάννου είναι το πιο σοβαρό, αλλά όχι το μόνο πρόβλημα για τον Αστέρα σήμερα Λόγω τιμωρίας θα λείψουν και οι Γκοίάν. Ντουντού. ενώ ποινή εκτίει σήμερα και ο Ιγκλέσιας. ο οποίος αναρρώνει μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε προχθές. Στην Τρίπολη έμειναν και οι ανέτοιμοι Λούι. Φούντας, όπως φυσικά και ο Τσάβες. ο οποίος θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να είναι έτοιμος. Απλώς, στις θέσεις όλων αυτών υπάρχουν πέραν της μιας εναλλακτικής λύσης και ο πονοκέφαλος δεν είναι τόσο μεγάλος.

S1 Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΡΓΕΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΈΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ (ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ. Π' ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

ΦΩΣ

Λαβωμένος ο Αστέρας

Λαβωμένος ο Αστέρας Με παρακαταθήκη το τιμητικό 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και αμέτρητες απουσίες πολλών και σπουδαίων στελεχών του, ο Αστέρας Τρίπολης θα κυνηγήσει σήμερα (15.00) στο «σπίτι» του Πλατανιά την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα μετά από περίπου τρεις μήνες. Οι Αρκάδες γεύτηκαν για τελευταία φορά τη χαρά του τρίποντου μακριά από το «άντρο» τους στις 8/11, όταν επικράτησαν 1-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, και έκτοτε μετρούν 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Για το ματς απέναντι στους Κρητικούς, που θα πραγματοποιηθεί στα Περιβόλια για την 21η στροφή της Σούπερ Λίγκας, ο υπηρεσιακός κόουτς Δημήτρης Τερεζόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τόμας Κοσίτσκι, τον ανέτοιμο Κριοτιάν Μανουέλ Τσάβες, τους «λαβωμένους» Ταξιάρχη Φούντα και Μπράιν Λούι, ενώ παράλληλα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι, λόγω συμπλήρωσης καρτών, Ντορίν Γκοίάν, Λίμα Ντουντού, Απόστολος Γιάννου και Βάλτερ Ματιάς Ιγκλέσιας. Ο τελευταίος μάλιστα θα μείνει εκτός δράσης δυο με τρεις εβδομάδες, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδούς απόφυσης. Κοντολογίς, οι «κυανοκί τρινοι» θα παραταχθούν στα Χανιά δίχως 8 «βαριά χαρτιά» τους...

Αντίθετα, κανονικά στη 18αδα συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω: Τερματοφύλακες: Θεοδωρόπουλος, Μπαντής. Αμυντικοί: Παντελιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Αλόκο, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κιτόκο, Γιαννούλης. Μέσοι: Μάσα, Δημούτσος, Νίκο Φερνάντες, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Μούκαμ. Επιθετικός: Ιωαννίδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην 5η θέση με 31 πόντους, ισόβαθμος με τον Πανιώνιο και στο + 5 από τον 7ο Παναιτωλικό.

METROSPORT

«Ξέχασε» τα τρίποντα

Όταν έχεις δέκα παιχνίδια να γευτείς τη χαρά της νίκες (από της 5 Δεκεμβρίου) είναι λογικό να θες οπωσδήποτε το τρίποντο. Αυτό θα επιδιώξει σήμερα και ο Πλατανιάς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στα Περιβόλια (15.00) με τον Γιώργο Παράσχο να μην υπολογίζει μόνο στους νεοαποκτηθέντες Κάργα και Βαλεριάνο.

Οι Αρκάδες έχουν αρκετά προβλήματα καθώς δεν υπολογίζονται από ον Τερεζόπουλο οι Γιάννου, Γκόιαν, Λούι, Φούντας και Ιγκλέσιας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων