ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL
Τη δεδομένη στιγμή δεν απασχολεί τίποτε άλλο τους ανθρώπους του Αστέρα εκτός από του τραυματισμούς, που είναι ιδιαίτερα συχνοί. Θα βρεθούν άμεσα οι λύσεις έτσι ώστε να μην υπάρξουν και άλλοι πρόσεχαν, αλλά και για την ομαλή επιστροφή των παικτών που έρχονται από τα πιτς, όπως είναι οι Παπαδόπουλος, Φούντας, Λανθαρότε και Φερνάντες.



SPORTDAY

Επέστρεψε από την Ελπίδων, αλλά δεν έχει κάτι ανησυχητικό

Εντάξει ο Φούντας στον Αστέρα

Η είδηση που βγήκε από την ΕΠΟ για το "κόψιμο" του  Ταξιάρχη Φούντα από την Εθνική Ελπίδων λόγω τραυματισμού, θορύβησε τους φίλους του Αστέρα. Ο συναγερμός έληξε όταν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 20χρονος  άσος -ο οποίος ένιωσε απλώς ένα σφίξιμο- βγήκαν καθαρές. Ο Στάικος Βεργέτης ελπίζει ότι με τις επιστροφές των Λανθαρότε, Μπερτόλιο, Παπαδόπουλου - ο Αστέρας θα παρουσιάσει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στον αγώνα με την Ξάνθη, ενώ μέχρι την Πέμπτη θα ξέρει  αν υπάρχει ελπίδα να παίξουν και οι  Γιάννου, Γκοϊάν.



LIVESPORT
Προφυλάσσει Γιάννου
Προσέχουν για να έχουν στις τάξεις του Αστέρα Tρίπολης, αφού προ ημερών διαπίστωσαν ότι ο πρώτος σκόρερ Απόστολος Γιάννου είναι στο όριο για να υποστεί θλάση. Έτσι, προκειμένου να τον χάσουν κι αυτόν από μυϊκό τραυματισμό, όπως και τους Ελίνι Δημούτσο, Ντορίν Γκοιάν και Τόμας Κοσίτσκι. αποφάσισαν να τον βάλουν να κάνει πρόγραμμα αποφόρτισης.
Σήμερα ο Στάικος Βεργέτης βλέπει το οικογενειακό διπλό ως μια πρώτης τάξης ευκαιρία να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του. Από την Εθνική Ελπίδων επέστρεψε, λόγω μικροτραυματισμού, ο Ταξιάρxns Φούντας. Στο μεταξύ, τα ΜΜΕ της Κύπρου αναφέρουν ότι στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να κάνει το 4 στα 4 απέναντι σε Α.Ε. Λεμεσού, Αστέρα Τρίπολης, Νέα Σαλαμίνα και Εθνικό.



ΦΩΣ
Ελπίζει σε βελτίωση ο Βεργέτης
Ο εντός έδρας αγώνας με την Ξάνθη την επόμενη Κυριακή (18.15) αποτελεί αναμφίβολα κρίσιμη καμπή για τη φετινή σεζόν του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες ευελπιστούν ότι τα ατυχή αποτελέσματα των προηγούμενων εβδομάδων δεν θα συνεχιστούν, αφού σε αντίθετη περίπτωση τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν αναμένεται να είναι δραστικά... Τo θετικό για τον υπό πίεση κόουτς των Πελοποννήσιων Στάικο Βεργέτη είναι ότι τρεις υπερπολύτιμοι ποδοσφαιριστές του επιστρέφουν από τραυματισμούς. Ο λόγος για τους Δημήτρη Παπαδόπουλο, Φακούντο Μπερτόλιο και Μανού Λανθαρότε, οι οποίοι επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και ετοιμάζονται πυρετωδώς για το ματς με τους ακρίτες. Αντίθετα, ο Ντορίν Γκόϊάν υποβάλλεται σε θεραπεία, καθώς έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο, ενώ προβλήματα με ενοχλήσεις αντιμετωπίζουν ο» Τόμας Κοσίτσκι και Ελίνι Δημούτσος. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας φέτος, τον σούπερ φορμαρισμένο επιθετικό Απόστολο Γιάννου, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και ουσιαστικά προφυλάσσεται.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων