ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL
ΑΣΤΕΡΑΣ
Θέλει πόντους και εμφάνιση

 Μετά το στραπάτσο από τη Σάλκε, η επιστροφή στις εγχώριες δραστηριότητες αποκτά διπλή σημασία για τον Αστέρα, αφού εκτός από την αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών απέναντι στον Πλατανιά, η ομάδα ψάχνει και για τη χαμένη αγωνιστική ταυτότητά της.

ΠΑΑΤΑΝΙΑΣ: Χωρίς τον πολύ μέτριο φέτος Ολιμπά αλλά και τους Τζιλβάν και Αγκούλο ταξίδεψε για την Τρίπολη ο Πλατανιάς. Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Σωτηρίου, Κοκκαλάς. Μηανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμηαλί, Βάντερσον Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς. Μενδρινός, Μαχαμάτ, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος. Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Ντίνας και Γιακουμάκης.



SPORTDAY
Ετοιμάζει αλλαγές
Η "επιχείρηση ανασύνταξη" άρχισε — χθες για τον Αστέρα και ο Στάικος Βεργέτης -ο οποίος έκλεισε δύο χρόνια στον πάγκο του Αστέρα την 1η του μήνα- δουλεύει ήδη στο μυαλό του τι πρέπει να αλλάζει για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. αύριο κόντρα στον Πλατανιά. Πέρα από το σύστημα (4-3-3 αντί του αμυντικογενους 5-4-1). Πιθανές αλλαγές είναι αυτή του Φούντα αντί του ντεφορμέ Μάσα στα αριστερά, όπως και η αντικατάσταση του Σανκαρέ με τον Αλόκο.



LIVESPORT
Επιστροφή στην... πραγματικότητα
Την προσοχή του στο πρωτάθλημα και δη στην αυριανή αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο "Θ. Κολοκοτρώνης" είναι αναγκαίο να στρέψει ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη μετά το Βατερλώ στο Γκελζενκίρχεν και τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Σάλκε βλέπει ως "γιατροσόφι" το παιχνίδι με τουςς Ερυθρολεύκους, οι οποίοι ωστόσο είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να κάνουν τη ζημιά. 0 39χρονος προπονητής των Αρκάδων θα αλλάξει τα πλάνα του. αφού το 4-5-1 του "Βέλτινς Αρένα" θα μετατραπεί και πάλι σε 4-2-3-1. Αλλαγές αναμένονται και στα πρόσωπα του αρχικού σχηματος, αφού μία θέση σε αυτό διεκδικούν οι Αλόκο και Σκουρτάι. Αμέσου μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης ο Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή του Αστέρα. Από αυτή είναι δεδομένο ότι θα απουσιάζουν οι Κοσίτσκι, Μπερτόλιο, Λανθαρότε, Κουατέ, Παπαδόπουλος, Νίκο Φερνάντες και Δημούτσος.



ΦΩΣ
Ψάχνει λύσεις ο Βεργέτης
Το ματς με τη Σάλκε ανήκει πια στο παρελθόν και άπαντες στον Αστέρα Τρίπολης έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αυριανή (19.30) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά για την 6η στροφή της Σούπερ Λίγκας. Η τεσσάρα στο Γκελζενκίρχεν προκάλεσε αναμφίβολα προβληματισμό στις τάξεις των Πελοποννήσιων, οι οποίοι επέστρεψαν στην Ελλάδα τα ξημερώματα του Σαββάτου, όμως σε καμία περίπτωση η απώλεια βαθμών στη βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "εκτός προγράμματος" ή "μη αναμενόμενη". Η έκταση που πήρε το σκορ και η νωχελική αντίδραση στην επανάληψη έδωσαν πλούσια τροφή για σκέψη στο τεχνικό επιτελείο, αλλά περιθώρια για βαθιές αναλύσεις δεν υπάρχουν, μιας και το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου... παραμονεύει. Για το ματς κόντρα στους Χανιώτες αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των "λαβωμένων" Ελίνι Δη μούτσου, Φακού ντο Μπερτόλιο, Νίκο Φερνάντεζ, Δημήτρη Παπαδόπουλου και Μανού Λανθαρότε, ωστόσο μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν. Ο Στάικος Βεργέτης θα φρεσκάρει την ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στους Γερμανούς και θα προσπαθήσει να δώσει ανάσες σε ένα δύο βασικά στελέχη. Στο μεταξύ, η αρκαδική ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια για το ματς με τους Κρητικούς κοστίζουν 10 ευρώ και θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου αύριο από τις 14.00 έως την έναρξη του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θύρες θα ανοίξουν στις 17.30.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων