ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL

"Αστεράτη" Πρεμιέρα
Ομιλία του Μποροβήλου στους παίκτες, από τους οποίους ζήτησε άμεση αντίδραση

 Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στη Σπάρτα Πράγας του Ζντένεκ Σκάζνι να δει το αστέρι του να λάμπει εκτυφλωτικά στον ουρανό του Γιουρόπα Λιγκ "διαλύοντας" στην πρεμιέρα των ομίλων την αναποτελεσματική εκκίνηση στη Σούπερ Λίγκα. Εναρξη και επανεκκίνηση λοιπόν για τους Αρκάδες.. Με τη διοίκηση να στέλνει πρώτη το σχετικό μήνυμα.
Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στους παίκτες για τα ατυχή αποτελέσματα κόντρα στον Παναιτωλικό και στην Καλλονή ζητώντας τους άμεση αντίδραση. "Περιμέναμε αυτόν τον αγώνα υπό άλλες συνθήκες. Τον περιμέναμε καιρό. Παλέψαμε μια ολόκληρη σεζόν για να βρισκόμαστε τώρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μεταξύ των κορυφαίων συλλόγων. Μια θέση που δίκαια κατακτήσαμε. Τώρα όμως όπως εξελίχθηκαν τα ματς στο πρωτάθλημα, το παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας είναι βαρόμετρο για μας. Απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια απ' όλους μας. Εγώ προσωπικά σας ζητάω μεγαλύτερη προσπάθεια. Καλούμαστε να "ξυπνήσουμε" άμεσα. Γιατί παίζουμε πολύ καλά, αλλά χάνουμε βαθμούς. Και δεν  πρέπει να αφήσουμε να μας πάρουν από κάτω τέτοιες καταστάσεις, θα το καταφέρουμε κερδίζοντας στο Γιουρόπα Λιγκ. Μια νίκη που θα κάνει καλό πρώτα απ' όλους σε εσάς, στην ομάδα και στον κόσμο μας.
Το καταλαβαίνετε πως αυτό το ματς κρίνει πολλά" τους είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Για να λάβει ως απάντηση από τους παίκτες τη διαβεβαίωση πως θα δώσουν τα πάντα απέναντι στη Σπάρτα. Από την πλευρά του ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε σε αμιγώς αγωνιστικά ζητήματα. Στα ελάχιστα λάθη που γίνονται και καταλήγουν γκολ, καταστρέφοντας έτσι τη γενική εμφάνιση της ομάδας που σ όλα τα παιχνίδια ως τώρα υπερέχει των αντιπάλων της.
"Εχουμε πολύ καλή επιθετική λειτουργία και δεν μπαίνουν τα γκολ. Εχουμε πολύ καλή αμυντική οργάνωση, αλλά δεχόμαστε γκολ. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί με τίποτα κόντρα στη Σπάρτα" ήταν κάποια από τα λόγια του στους παίκτες.


Στο πόδι η Τρίπολη
Το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Σπάρτα Πράγας. Στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, οι προετοιμασίες βρίσκονται στην κορύφωση τους καθώς το απόγευμα είναι προγραμματισμένες και οι συνεντεύξεις Τύπου των Στάικου Βεργέτη (5.30) και Ζντένεκ Σκάζνι (7). Ομως και έξω από το γήπεδο οι Αρκάδες έσπευσαν χθες σε συνεργασία με τον Δήμο Τριπόλεως να κάνουν τις απαραίτητες ανακατασκευές στην οδό που οδηγεί στην εξέδρα των φιλοξενουμένων.



Με το... 4-3-2-1 ο Αστέρας στο Γιουρόπα Λιγκ

"Αμυντική οργάνωση, συνοχή στις γραμμές και ταχύτητα στις επιθέσεις"...

Ο Στάικος Βεργέτης επιλέγει την τακτική με την οποία θα "χτυπήσει" τη Σπάρτα Πράγας δίχως όμως να αλλάζει το σύστημά του (4-2-3-1). Στο οποίο υπάρχουν σκέψεις για δυο αλλαγές προσώπων... Χθες έδειξε στους παίκτες 30λεπτο βίντεο με αγώνες της Σπάρτα τονίζοντας το πόσο οργανωμένη είναι στο παιχνίδι της και στην επίθεση της. Βέβαια, το θετικό για τον 38χρονο τεχνικό είναι πως δεν μετράει προβλήματα τραυματισμού ή απουσίες.



SPORTDAY
Σε ρυθμό Σπάρτα
Στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης πραγματοποιήθηκε χθες η φωτογράφηση των παικτών και των προπονητών του Αστέρα Τρίπολης, για τις ανάγκες της ΟΥΕΦΑ. Επίσης, ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας. Κοστίζουν 25 ευρώ για τις θύρες 1, 3 και 20 ευρώ για τη θύρα 2.

LIVESPORT

Το "κακό" φεγγάρι του Αστέρα θέλει να εκμεταλλετεί η Σπάρτα Πράγας και στοχεύει στο "διπλό"

Υπάρχει... ξενοδόχος;

Αποφασισμένη να ξεκινήσει με "διπλό" τις υποχρεώσεις της στον 11ο όμιλο του Europa League εμφανίζεται η Σπάρτα Πραγας, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Τσεχίας..
Η ομάδα του Ζντένεκ Σκάσνι θέλει να αφήσει πίσω το στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα κόντρα στη Γιάμπλονετς (1-1) και να φύγει με το τρίποντο από το "Θ. Κολοκοτρώνης", αλλά, προφανώς δεν υπολογίζει τον... ξενοδόχο. Ο Αστέρας έχει πάρει μία πρώτη γεύση από την περσινή σεζόν και. λογικά, θα είναι περισσότερο., ψυλλιασμένος.
"Πάμε στην Τρίπολη για να κερδίσουμε. Δουλέψαμε αρκετά κατά την διάρκεια της διακοπής", δήλωσε ο μέσος της τσεχικής ομάδας, Μάρτιν Φρούντεκ. Άλλωστε ο βοηθός του Σκάσνι, Ζντένεκ Σβόμποντα, βρέθηκε στον Ταρλά και "φακέλωσε" τους Αρκάδες στο ματε με την Καλλονή. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να τα πει και με ένα πρώην παίκτη ττης ομάδας.
Ο λόγος για τον μέσο της Καλλονής. Τσίρι Κλαμπρούμπσκι, ο oποίος από το 2007 έως και το 2011 φόρεσε τη φανέλα της Σπάρτα. Ο 29χρονος Τσέχος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Sport, cz, δήλωσε ότι βλέπει νικήτρια την ομάδα της πατρίδας του.
"Θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Αστέρας έχει επικίνδυνους επιθετικούς, αλλά πολλούς ανοιχτούς χώρους. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη στιγμή, μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα, παίκτες και τεχνικό επιτελείο είναι υπό πίεση. Αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί η Σπάρτα. Αν το κάνει, πιστεύω ότι θα κερδίσει στην Τρίπολη", είπε μεταξύ άλλων ο Κλαμπρούμπσκι.
Όντως στον Αστέρα προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ στη Λέσβο.. Ο Στάικος Βεργέτης προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του και στην ομιλία του προς τους  ποδοσφαιριστές, την περασμένη Δευτέρα, ζήτησε συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο στο αυριανό ματς με τη Σπάρτα.


ΦΩΣ
Σε ρυθμούς Σπάρτα ο Αστέρας
Μετράνε αντίστροφα στην Τρίπολη για την αυριανή πρώτη ευρωπαϊκή βραδιά της χρονιάς στην οποία ο Αστέρας Θα υποδε χτεί τη Σπάρτα Πράγας στοχεύοντας στη νίκη που Θα του επιτρέψει να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο για πρόκριση στην επόμενη φάση τής διοργάνωσης.
Άλλωστε στην Τρίπολη δεν κρύβουν την επιθυμία τους να πάνε ένα βήμα παρακάνω από την περσινή χρονιά, στην οποία μάζεψαν εμπειρίες και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Αν δεν υπήρχε και η εσωτερική συγκυρία, αυτή που φέρνει τον Αστέρα να προέρχεται από δύο συνεχόμενα σοκ στο ελληνικό πρωτάθλημα, την ήττα στην Τρίπολη από τον Παναιτωλικό και την ισοφάριση στο 95? από την Καλλονή που αγωνιζόταν με εννιά παίκτες, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα και στο ψυχολογικό κομμάτι για τους Αρκάδες. Όλα αυτά όμως περνάνε σε δεύτερη μοίρα, καθώς τα πάντα στην Τρίπολη κινούνται σε ρυθμούς Σπάρτα. Και την ίδια ώρα παίκτες και τεχνική ηγεσία θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη ώστε και ζωντανότον στόχο της πρόκρισης να διατηρήσουν και να αντιστρέψουν το κλίμα μετά τα δύο στραβοπατήματα σε εσωτερικό επίπεδο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βεργέτης προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών για το σημερινό παιχνίδι βλέποντας ότι η ισοφάριση της Λέσβου τους... έριξε στον τομέα αυτό, ενώ το ευχάριστο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών αφού όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι για το σημερινό παιχνίδι. Το κατά πόσον θα υπολογίζονται οι Κουρμπέλης και Νίκο Φερνάντες που μέχρι τώρα δεν έχουν συμπεριληφθεί σε αποστολή στις τρειίς πρώτες αγωνιστικές θά αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Αν και δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Στις 5.30 μ.μ. έχει οριστεί η συνέντευξη Τύπου του Στάικου Βεργέτη και η τελευταία προπόνηση του Αστέρα στις 7.00 μ.μ. Όσον αφορά τον γνωστό μας από τη θητεία του στους πάγκους ΠΑΟ και ΟΦΗ Ζντένεκ Σκιάσνι, θα μιλήσει στις 6.15 μ.μ. ενώ η προπόνηση της τσέχικης ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 7.30 μ.μ.
• Στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης έγινε η φωτογράφηση των παικτών του Αστέρα για τις ανάγκες της ΟΥΕΦΑ και της συμμετοχής της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων