ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Σάββατο 1 Αυγούστου 2015 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL
Αστέρας Τρίπολης
Πουλάει τον Μπαράλες
Χωρίζουν οι δρόμοι του Αστέρα Τρίπολης και του Χερόνιμο Μπαράλες. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρκάδες έχουν στα χέρια τους πρόταση που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του (άλλοι μιλάνε για σύλλογο του Μεξικού, άλλοι για ομάδα από τα Αραβικά Εμιράτα) και την οποία αναμένεται να αποδεχτούν. Σήμερα οι "κυανοκίτρινοι" παρουσιάζονται στο κοινό τους κόντρα στον ΠΑΣ.

 

SPORTDAY

Την άλλη εβδομάδα περιμένει ο Αστέρας για να ολοκληρωθεί το ντιλ

Τα... σκάνε οι Μεξικανοί για Μπαράλες

Η πρόταση που περίμενε εδώ και μήνες ο Αστέρας Τρίπολης για την παραχώρηση του Χερόνιμο Μπαράλες, φαίνεται πως θα έρθει τελικά από το Μεξικό.
Οπως έγινε γνωστό χθες. κορυφαία ομάδα της χώρας της Κεντρικής Αμερικής έχει εκδηλώσει χειροπιαστό ενδιαφέρον για τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος και φέρεται να δώσει τα χρήματα που ζητούν οι Αρκάδες. Δηλαδή περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ! Το θέμα χειρίζεται αυτές τις ημέρες ο μάνατζερ του Μπαράλες και εκτιμάται ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί η πρόταση και θα επιτευχθεί το ντιλ. Σήμερα στις 19:00 ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (ζωντανή μετάδοση από το Novasports 1). στο μοναδικό φιλικό ματς που θα δώσουν τελικά οι δύο ομάδες. Αυτό που είχε προγραμματιστεί για αύριο ματαιώθηκε. Μάλιστα η ΠΑΕ της Τρίπολης ανακοίνωσε ότι η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Τέλος, σήμερα ο Αστέρας θα ανακοινώσει τα δύο φιλικά που θα δώσει στην Κύπρο το επόμενο Σαββατοκύριακο (8 και 9 Αυγούστου, ο ένας αντίπαλος θα είναι το Παραλίμνι).
• Κίτρινο φωσφοριζέ χρώμα θα έχει η τρίτη φετινή φανέλα του Αστέρα, η οποία παρουσιάστηκε χθες.

 



LIVESPORT

Και οι Μεξικανοί στο κόλπο για τον Αργεντινό φορ του Αστέρα Τρίπολης
Τα "σκάνε" για Μπαράλες
Δεν είναι να απορεί κάποιος -και ειδικά ο Χερόνιμο Μπαράλες γιατί έχει κεντρίσει ιο ενδιαφέρον ξένων συλλόγων.
Το όνομα του Χερόνιμο Μπαράλες λίγο πολύ όλοι ξέραμε πως το φετινό καλοκαίρι θα κάνει... θραύση. Πώς να μην κάνει άλλωστε όταν "ασπάζεται" τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Για την απόκτηση του υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από ομάδες του Βελγίου (Aντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης), της Αμερικής, της Ρωσίας και της Κίνας. Όλες τους θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους το... τανκς, ωστόσο διστάζουν να χτυπήσουν την πόρτα του Αστέρα Τρίπολης και αυτό διότι το κασέ του φτάνει μέχρι και τα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Έτσι άλλωστε οδηγήθηκαν στο κενό και οι διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Κυπριακός σύλλογος ήθελε σαν... τρελός τον Αργεντινό, ωστόσο δεν κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό του, αφού έκρινε πως το ποσό που ζητούν οι Αρκάδες είναι υπερβολικό.
Πλέον όμως, σύμφωνα και με τα Μέσα της Τρίπολης, υπάρχει μία ομάδα από το Μεξικό που είναι διατεθειμένη να τα "σκάσει"
 στους Κυανοκίτρινoυς για να κάνει δικό της τον 28χρονο φορ. Για την ακρίβεια, αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος σύλλογος θα δώσει όσα χρήματα χρειάζονται προκειμένου οι άνθρωποι του Αστέρα να πουν το πολυπόθητο "ναι". Μάλιστα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα πρόκειται να φτάσει στα γραφεία των Αρκάδων η επίσημη πρόταση.
Σήμερα η ομάδα της Τρίπολης υποδέχεται στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" τον ΠΑΣ Γιάννινα (19.00 NS1). Αρχικά είχε προγραμματιστή να διεξαχθεί άλλο ένα ματς αύριο ωστόσο αυτός ματαιώθηκε, έτσι οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπος μόνο μία φορά.
Το Σαββατοκύριακο στις 7-8 Αυγούστου οι άνθρωποι των Αρκάδων, σκέφτονται το ενδεχόμενο να μεταβούν στην Κύπρο κάποια φιλικά.
Χθες, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Youtube. παρουσιάστηκε η τρίτη και τελευταία εμφάνιση του συλλόγου. Αυτή έχει κίτρινο χρώμα με κάποιες μαύρες λεπτομέρειες και μοιάζει κατά πολύ με εκείνη της Βερόνα.
Να σημειωθεί πως στο προσεχές διάστημα ο Αστέρας θα ανακοινώσει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών νεαρής ηλικίας από το εξωτερικό.



ΦΩΣ
Σειρήνες από Μεξικό για Μπαράλες
Ο ποδοσφαιριστής που την περασμένη σεζόν ήταν ο ηγέτης του Αστέρα Τρίπολης ήταν αναμφίβολα ο Χερόνιμο Μπαράλες. Ο Αργεντινός φορ φόρτωσε με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που ασφαλώς και δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρκάδες έχουν δεχτεί κρούση από ομάδα του Μεξικού για τον 28χρονο στράικερ και πως ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι έτοιμος να δαπανήσει τα χρήματα που απαιτούνται για να παραχωρηθεί ο παίκτης. Αν δεν προκύψουν απρόοπτα, τότε είναι πολύ πιθανό το πιο δυνατό "χαρτί" των "κυανοκίτρινων" να αναχωρήσει για άλλες πολιτείες. Σε περίπτωση ολοκλήρωσης της πώλησης, είναι βέβαιο ότι ο Αστέρας θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν αποκλειεται να προέρχεται από την ίδια αγορά, δηλαδή της Αργεντινής. Οι Αρκάδες, άλλωστε, γνωρίζουν καλά τον τρόπο να πουλάνε παίκτες, όπως έχουν κάνει κατά το παρελθόν με τους Ράγιος, Ντε Μπλάσις και Φορτούνη.
Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, σήμερα στις 19.00 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στην έδρα του τον ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό που θα πραγματοποιηθεί στο "Θ. Κολοκοτρώνης".
"Η ομάδα μας υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει μπροστά στους φιλάθλους μας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα δωρεάν. Τέλος, γίνεται γνωστό πως η δεύτερη φιλική αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (02/08), αναβλήθηκε" ανέφερε σε δελτίο Τύπου η ΠΑΕ Αστέρας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων