ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL
 Χιχόν για Μπαράλες
Οι ισπανικές σειρήνες ηχούν στα αυτιά του Τζερόνιμο Μπαράλες ύστερα από έξι χρόνια. Ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως  ο Aργεντίνος στράικερ είναι στη μεταγραφική λίστα της νεοφώτιστης στην Πριμέρα Ντιβιζιόν Σπόρτινγκ Χιχόν.
Θυμίζουμε ότι ο φορ του Αστέρα Τρίπολης είχε παίξει στην Ισπανία, αλλά στη Σεγούντα Ντιβιζιόν με την Ουέλβα. τη σεζόν 2009-10, ως δανεικός (με οψιόν αγοράς) από την Μπάνφιλντ. Ο Μπαράλες κατέγραψε 29 ματς και μόλις 2 γκολ.
με αποτέλεσμα να μην ενεργοποιηθεί το buy out και να γυρίσει στην πατρίδα του. Θυμίζουμε ότι Αντερλεχτ, Στάνταρ Λιέγης έχουν χτυπήσει την πόρτα του Αστέρα, ενώ λέγεται πως θα υπάρξουν κρούσεις από Κίνα και Ρωσία.
Όσον αφορά τον Φακούντο Μπερτόλιο, αυτός θεωρείται κλεισμένος, αν και λόγω των εξελίξεων έχουν... παγώσει τα πάντα. Μάλιστα, ουκρανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως θα μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου και δεν θα δοθεί δανεικός.

 



LIVESPORT

Ο Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης ταιριάζει για "βέλος" της Ισπανικής Σπόρτινγκ Χιχόν
Σκοράρει και συμφέρει

Την περίπτωση του Χερόνιμο Μπαράλες έχει βάλει για τα καλά στο "μάτι" η Σπόρτινγκ Χιχόν Οι άνθρωποι της νεοφώτιστης ομάδας στην Πριμέρα Ντιβισιόν. σύμφωνα και με την ιστοσελί6α "sportingdegijon1905 blogspot", ψάχνουν για μία καλή και σχετικά οικονομική λύση για την επιθετική τους γραμμή, η οποία θα έχει όμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με αυτά του Αργεντινού στράικερ του Αστέρα Τρίπολης.
Ο τεχνικός της Χιχόν, Αντελάρντο Φερνάντες Αρτούνα έχει κάνει εισήγηση για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και στα υπ' όψιν των ιθυνόντων του συλλόγου, υπάρχει ο Μπαράλες, καθώς και ο Ρενο Εμονχ της Βάασλαντ Μπέβερεν. Βέβαια, οι Αρκάδες για να παραχωρήσουν τον 29χρονο πρέπει να έχουν στα "χέρια" τους άκρως δελεαστική πρόταση. Για την ακρίβεια αξιώνουν τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκας με 17 γκολ, γύρω στα 2-3 εκατ ευρώ. κάτι που αμέσου πλην σαφώς σημαίνει πως όποιος ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει πρέπει να βάλει γερά το χέρι στην τσέπη. Την περίπτωσή του πάντως, εκτός της Σπόρτινγκ Χιχόν, βολιδοσκοπούν κάποιες ομάδες από us Κίνα και Γερμανία, καθώς και οι βέλγικες Στάνταρ Λιέγης και Αντερλεχτ. Ενδιαφέρον για την αγορά του εξέφρασε πριν λίγες μέρες και το ΑΠΟΕΛ. ωστόσο το ποσό που ζητούν οι άνθρωποι του Αστέρα, κρίθηκε υπερβολικό από τουε πρωταθληzis Κύπρου. Μία άλλη διάσταση του θέματος πάντως, θέλει τον Μπαράλες να βρίσκεται στο μικροσκόπιο κάποιων συλλόγων από την Τουρκία. Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η μετακίνηση των Μανουέλ Λανζαρότε και Φακούντο Μπεριόλιο στην Τρίπολη. Αυτήν την εβδομάδα τα μεταγραφικά ζητήματα των Αρκάδων θα μπουν στον "πάγο", λόγω και των τελευταίων εξελίξεων στην Ελλάδα.
Στο μεταξύ, ο Μανουέλ Μουνάφο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Αργεντινής, "Diario Uno", είπε: "Παίξαμε φέτος 56 παιχνίδια σε τρεις διοργανώσεις. Αγωνίστηκα σε πολλά μεγάλα παιχνίδια και αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ήταν μεγάλη εμπειρία και ήθελα να τη ζήσω".
Στις 18 Αυγούστου οι Κυανοκίτρινοι θα βρεθούν στην Τουρκία για να δώσουν φιλικό με την Κονιασπόρ στο "Τορκού Αρένα".



ΦΩΣ

Συμφώνησαν σε όλα Μπερτόλιο και Λαρανθότε

Μόνο Οι επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ λείπουν για να επικυρωθεί η ένταξη των Φακού ντο Μπερτόλιο και Μανουέλ Λαρανθότε στο ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης. Τόσο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός όσο και ο Ισπανός αριστερός ακραίος επιθετικός έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας της Αρκαδίας και αυτή με τη σειρά της με τους ομολόγους της στις Ντιναμό Κιέβου και Εσπανιόλ προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των δύο ποδοσφαιριστών.

Ζητούμενο πλέον παραμένει πότε οι δύο παίκτες θα ανακοινωθούν επισήμως από την αρκαδική ΠΑΕ και αν τελικά θα δώσουν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς την προσεχή Δευτέρα. Η Ολοκλήρωση των δύο αυτών μεταγραφικών κινήσεων συμπληρώνει σε μεγάλο βαθμό το ράστερ των Πελοποννήσιων, καθώς πλέον η βασική ανάγκη εντοπίζεται στη θέση του δεξιού ακραίου επιθετικού και πολύ πιθανά να γίνει και μια κίνηση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που δεν προκύψει πρόταση τέτοια που να ικανοποιεί τους διοικούντες την ΠΑΕ και να συναινέσουν σε μετακίνηση κάποιου παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού. Όσα ακούγονταν για τους Μπαράλες και Λούι δεν επαληθεύτηκαν σε απόλυτο βαθμό, καθώς υπήρξαν κάποιες προτάσεις, όχι τέτοιες όμως (σε οικονομικό επίπεδο) που να... συγκινήσουν τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ.

Σε περίπτωση πάντως που προκύψει κάτι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι Θα αντικατασταθούν άμεσα, καθώς υπάρχει προεργασία από τους ανθρώπους του Αστέρα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

 

• Διεθνές φιλικό παιχνίδι στην Τουρκία με αντίπαλο την Κόνιασπορ έκλεισε ο Αστέρας για τις 8 Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων