ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL
 Στα... όπλα ο Μπαράλες
Με τον πρώτο του σκόρερ Τζερόνιμο Μπαρόλες νο επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, ο Αστέρας υποδέχεται τον Πανθρακικό. Οι Αρκάδες μετά την ήττα στη Βέροια έμπλεξαν ακόμα και για την παρουσία τους στα πλέι οφ και πλέον τρέχουν να... ξεμπλέξουν. Ο Στάικος Βεργέτης είναι αναγκασμένος να κάνει αλλαγή στον "άσο" μιας και ο Θεοδωρόπουλος είναι τιμωρημένος. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Κομοτηνής με σύμμαχο την καλή ψυχολογία από τη νίκη σε βάρος του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει για την έκπληξη. Αξια αναφοράς η επιστροφή του Σερφά στην αποστολή μετά από μεγάλο διάστημα.


SPORTDAY

Να σιγουρέψει τα πλέϊ οφ θέλει ο Αστέρας

Για να μην μπλέξει

Πάνω που ο Αστέρας ένιωθε ασφαλής για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, ήρθε το 4-0 από τη Βέροια να τα διαλύσει όλα. Η, σχεδόν όλα.
Μπορεί το πλήγμα για το γόητρο να ήταν μεγάλο, όμως η ομάδα παραμένει στην 4η θέση και με νίκη επί του Πανθρακικού σήμερα, θα σιγουρέψει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Η λογική λέει ότι θα γίνουν αλλαγές: πιθανόν ο Μπαντής να πάρει τη θέση του Κοσίτσκι στο τέρμα, απόντος του τιμωρημένου Θεοδωρόπουλου, ενώ επιστρέφουν και οι Μπαράλες (μάλλον δεν ξεκινάει), Αλόκο και Κουρμπέλης.

LIVESPORT
Επιστροφή στις νίκες αναζητεί ο Αστέρας κόντρα στον Πανθρακικό που δίνει μάχη παραμονής

Το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους

Κανένα περιθώριο δεν υπάρχει στον Πανθρακικό, αφού η βαθμολογική του συγκομιδή μέχρι και σήμερα δεν του επιτρέπει απώλειες Για να μπορέσει να σώσει την παρτίδα, πρέπει να κάνει άλλο ένα θαύμα και να επικρατήσει σε μία έδρα όπως αυτή του Αστέρα Tρίπολης όπου η λέξη "ήττα" για τους γηπεδούχους είναι άγνωστη. Οι Αρκάδες πάντως θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση και τη συντριβή από τη Βέροια την προηγούμενη αγωνιστική και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αφού σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να βρεθούν εκτός πλέι οφ. Ο προπονητής τους Στάικος Βεργέτης, είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπαράλες και Αλόκο.
Ο πρώτος μάλιστα προβάρει φανέλα  βασικού. Αντίθετα, εκτός θα μείνουν οι τιμωρημένοι Θεοδωρόπουλος και Γκοϊάν καθώς και οι Τιέ Μπι, Μούκαμ, Τορμένα, Λομπάτο,  Σκουρτάι και Παπαχρήστος για λόγους τακτικής.
Από την άλλη πλευρά, ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρεις μήνες μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σερφά. Βέβαια, ο 39χρονος προβληματίζεται για άλλους τομείς, αφού δεν θα έχει στη διάθεση του τους βασικούς και... αναντικατάστατους Εμπόου και Μεχία που είναι τιμωρημένοι.

ΦΩΣ
Μέσα και ο Μπαράλες στον Αστέρα
Με παρόντα τον Χερόνιμο Μπαράλες θα υποδεχτεί ο Αστέρας σήμερα το απόγευμα τον ΠανΘρακικό. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς που τον ταλαιπώρησε στα μέσα της εβδομάδας και εφόσον στο χθεσινό πρόγραμμα δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση συμπεριλήφθηκε από τον Βεργέτη στις επιλογές για τη σημερινή αναμέτρηση. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Μπαράλες θα πάρει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης και θα ηγηθεί της προσπάθειας της αρκαδικής ομάδας να επανέλθει στις επιτυχίες, όμως αν νιώσει έστω και την παραμικρή ενόχληση θα μείνει είτε στον πάγκο είτε και στην εξέδρα. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας επιστρέφει και ο Αλόκο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και ο Κουρμπέλης που εξέτισε την ποινή του. Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Θεοδωρόπουλος και Γκοιάν.
Με βάση τα παραπάνω, πιθανότερο σχήμα για να παραταχθεί ο Αστέρας απέναντι στον Πανθρακικό φαίνεται να είναι αυτό που απαρτίζουν οι: Κοζίτσκι (Μπαντής), Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαράλες. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Αστέρα θα βρίσκονται ακόμη οι: Τσοκάνης, Αλόκο, Μουνάφο, Νίκο Φερνάντες, Μπαντιμπανγκά, Πάρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων