ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL
Το προγραμματισμένο για χθες φιλικό με τον Λεβαδειακό, στην Τρίπολη, δεν έγινε ποτέ. Η έντονη βροχόπτωση και το χαλάζι είχαν καταστήσει επικίνδυνο, για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, τον αγωνιστικό χώρο και κρίθηκε προτιμότερο να μη διεξαχθεί. Μην ξεχνάμε πως φέτος καταγράφηκαν αρκετοί τραυματισμοί και δεν υπάρχει λόγος έξτρα επιβάρυνσης των παικτών σε ένα βαρύ και με παγίδες τερέν.

SPORTDAY
Διήμερο ρεπό
Mετά την αναμενόμενη ματαίωση του φιλικού με τον Λεβαδειακό, για να αποφευχθεί η επιβάρυνση του χλοοτάπητα του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ο Στάικος Βεργέτης αποφάσισε να ξεκουράσει τους παίκτες του. Ετσι, τους έδωσε ρεπό για το Σαββατοκύριακο και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τη Δευτέρα, οπότε και θα αρχίσει η προετοιμασία με φόντο το επόμενο παιχνίδι (πιθανότατα με αντίπαλο τον Ατρόμητο στην Τρίπολη, μια και αναμένεται το πρωτάθλημα να επαναρχίσει με την 27η αγωνιστική).

LIVESPORT
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας, ο Στάικος Βεργέτης αποφάσισε να δώσει μερικές ανάσες στους ποδοσφαιριστές του, παραχωρώντας τους διήμερο ρεπό.
Χθες είχε προγραμματιστεί φιλικό με τον Λεβαδειακό, ωστόσο δεν διεξήχθη λόγω της κακής ποιότητας του αγωνιστικού χώρου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".


ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων