ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

SPORTDAY
Πάλι με την Καλλονή
Η επιστροφή του Ματίας Ιγκλέσιας στο ελληνικό πρωτάθλημα, θυμίζει κάτι από το... αντίο του.
Πριν από σχεδόν ένα χρόνο (5 Φεβρουαρίου 2014). όταν αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τον Ατρόμητο, αντίπαλος ήταν και πάλι... η Καλλονή, την οποία θα βρει απέναντι του και σήμερα, με τη φανέλα του Αστέρα! Μάλιστα, ο Ιγκλέσιας ήταν από τους πρωταγωνιστές του ματς. Ανοιξε το σκορ στο 43' και μετά το 2-0 είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ. αλλά έχασε το πέναλτι που εκτέλεσε (ή. καλύτερα, απέκρουσε ο Σιδεράκης). Σήμερα, ο υψηλόσωμος Αργεντινός θα αντιμετωπίσει την Καλλονή στη Μυτιλήνη και ελπίζει να είναι εξίσου αποτελεσματικός όσο πέρυσι. Ο Αστέρας "καίγεται" για τη νίκη μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, το ίδιο όμως ισχύει και για την Καλλονή, η οποία συμπλήρωσε 11 αγώνες χωρίς νίκη.

Ντεμπούτο Ιγκλέσιας
Ο Ματίας Ιγκλέσιας είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή και πιθανότατα και στην εντεκάδα του Αστέρα για το σημερινό εκτός έδρας ματς με την Καλλονή. Παρών για πρώτη φορά δηλώνει και ο Βασίλης Σκούρτης, ο οποίος κι αυτός διεκδικεί θέση βασικού. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Τσοκάνης, ο τιμωρημένος Μπαράλες, αλλά και οι Παντελιάδης, Τορμένα.

LIVESPORT

Για το restart μετά το στραπάτσο στο Κύπελλο  οΑστέρας. Διψούν για τρίποντο οι σαρδέλες

Ψάχνουν νίκη... γιατροσόφι στο νησί

"Δεν γίνεται να διαλέγετε παιχνίδια", ήταν τα λόγια του Στάικου Βεργέτη στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι καλούνται πλέον να τα μετουσιώσουν σε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Καλλονή.
Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου αγνοεί εδώ και... 11 αγωνιστικές τη νίκη -τελευταία, το 5-0 επί του Αιγινιακού στο Κύπελλο-, κάτι που της δίνει όμως ένα παραπάνω κίνητρο για να πληγώσει κι άλλο τους Αρκάδες. Τα προβλήματα, βέβαια, δεν λείπουν αφού ο έμπειρος  τεχνικόε δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βαλιού που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, καθώς και του νεοαποκτηθέντος Πετρόπουλου. που κρίθηκε πως είναι ακόμα αγωνιστικά ανέτοιμος Παράλληλα, η Καλλονή ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζόρντι Pόχας.
Από την άλλη ο Βεργέτης, μετά τον αποκλεισμό από τον Ηρακλή, έχοντας χίλια προβλήματα μπροστά του, βλέπει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως γιατροσόφι. Στην Τρίπολη παρέμειναν οι Μάσα και Μπαντιμπανγκά που υπέστησαν διάστρεμμα στον αστράγαλο και θλάση στον δικέφαλο (πρώτου βαθμού) αντίστοιχα, καθως και ο Τσοκάνης που ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα εδώ και λίγες μέρες. Εκτός έμειναν επίσης ο τιμωρημένος  λόγω καρτών Μπαράλες, καθώς και οι Mπαντής και Παντελιάδης.

ΦΩΣ
Εδωσε τα χέρια με τον Γιάννου
Οι διοικούντες τον Αστέρα Τρίπολης έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Απόστολο Γιάννου. Ο 25χρονος επιθετικός του Πανιωνίου μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες και φρόντισε από τώρα να βρει τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική καριέρα του. Μοναδική περίπτωση να μην ενταχθεί ο Γιάννου στο έμψυχο δυναμικό των Πελοποννήσιων είναι η μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού. Το ΔΣ του Αστέρα μελετάει από τώρα τις επόμενες κινήσεις του, ώστε να καλύψει τα κενά που υπάρχουν και η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή στο νέο πρωτάθλημα.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Αστέρας θα έχει τους τρεις νεοαποκτηθέντες στην αποστολή του, στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής, στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης (17.15). Ο τεχνικός των Αρκάδων Στάικος Βεργέτης συμπεριέλαβε στη 18άδα τον Αργεντινό μέσο Ματίας Ιγκλέσιας και τον επιθετικό Βασίλη Σκούρτη καθώς εκδόθηκαν τα δελτία τους, ενώ πήρε για δεύτερη φορά τον 29χρονο αμυντικό Φερνάντο Νίκολας Αλόκο, ο οποίος είχε αγωνιστεί για λίγα λεπτά στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Στο απουσιολόγιο του νεαρού προπονητή βρίσκονται ο Τζερόνιμο Μπαράλες ο οποίος είναι τιμωρημένος, καθώς και οι Πάμπλο Μάσα, Αναστάσιος Τσοκάνης και Ζίγκι Μπαντιμπανγκά που είναι τραυματίες και δεν είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις αγωνιστικές υπηρεσίες τους. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία μετέχουν οι Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτόκο, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Αλόκο, Τιε Μπι, Μουνάφο, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μούκαμ, Σκούρτης και Πάρα. Ο Βεργέτης ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το άτυχο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης που στοίχισε στην ομάδα τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του θεσμού και να αφοσιωθούν στον αγώνα κόντρα στην Καλλονή, για να μπορεί η ομάδα να ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων