ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL
Δίχως τους  Πάμπλο Μασα, Τάσο Τσοκάνη, Ζίγκι Μπαντιμπανγκά που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών αλλά και τον τιμωρημένο Μπαράλες θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Ουσιαστικά, τα πλάνα του Σταικου Βεργέτη διαφοροποιούν οι δύο πρώτες απουσίες του Μάσα (διάστρεμμα) και του Τσοκάνη (οίδημα).
Για τον Μπαντιμπανγκά τα βουνά είναι συνηθισμένα στα... χιόνια, αφού υπέστη θλάση (δέκα μέρες έξω), και του Μπαράλες ήταν γνωστή (είχε δηλωθεί να εκτίσει).

SPORTDAY
Με πολλές απουσίες
 Δεν είναι μόνο ο απροσδόκητος αποκλεισμός στο Κύπελλο που έχει στενοχωρήσει τον Στάικο Βεργέτη, αλλά και τα προβλήματα που του προκύπτουν εν όψει του αγώνα με την Καλλονή στη Μυτιλήνη, όπου ο Αστέρας Τρίπολης θα κυνηγήσει μια νίκη εξιλέωσης. Εκτός από τον Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος έχει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι του Σαββάτου, ο προπονητής των Αρκάδων βάζει στο απουσιολόγιο άλλα τρία ονόματα.
Συγκεκριμένα, ο Πάμπλο Μάσα (φωτό) εξακολουθεί να υποφέρει από διάστρεμμα και θα μπει στις προπονήσεις τη Δευτέρα. Ο Τάσος Τσοκάνης έχει ένα οστικό οίδημα και ούτε αυτός είναι σε θέση να παίξει στη Μυτιλήνη και, τέλος, ο Ζίγκι Μπαντψπανγκά έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, γεγονός που τον κρατάει εκτός δραστηριότητας για ένα δεκαήμερο.

LIVESPORT
Καρέ απουσιών ενόψει Καλλονής
Λειψός αναμένεται να ταξιδεύσει στη Λέσβο ο Αστέρας Τρίπολης για την αυριανή αναμέτρηση με την Καλλονή. Ο Στάικος Βεργέτης θέλει μια νίκη ψυχολογίας απέναντι στους νησιώτες, ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει αρκετούς πονοκεφάλους. Συγκεκριμένα, εκτός θα μείνει ο Πάμπλο Μάσα. ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και εκτιμάται πως θα επιστρέψει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά (04/02).
Από οστικό οίδημα ταλαιπωρείται εδώ και λίγες μέρες ο Τάσος Τσοκάνης Όσο αφορά τον Ζινγκί Μπαντιμπανγκά. που ένιωσε "βαρύ" το πόδι του στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ηρακλή, υποβλήθηκε σε μαγνητική και διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο. Στην Τρίπολη είναι γνωστό πως πρόκειται να παραμείνει και ο Χερόνιμο Μπαράλες, αφού ξεπέρασε το όριο καρτών.

ΦΩΣ
Με προβλήματα στη Λέσβο ο Αστέρας 
Το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί  στην Τρίπολη μετά τον αποκλεισμό από τον Ηρακλή καλούνται να διαχειριστούν οι άνθρωποι του Αστέρα, που στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με την Καλλονή στη Λέσβο. Και επειδή είναι ξεκάθαρο πως τα προσεχή αποτελέσματα θα δώσουν την τάση της κατεύθυνσης της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος, στην Τρίπολη θέλουν όσο τίποτε άλλο να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ώστε να ξεκινήσει, αμέσως αν είναι δυνατόν, η ανάκαμψη.
Το άσχημο για τον Στάικο Βεργέτη είναι ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα περιμένει τη σημερινή τελευταία προπόνηση για να ανακοινώσει τις επιλογές του. Η απουσία του Μπαράλες είναι δεδομένη εδώ και  καιρό, καθώς ο Αργεντινός φορ έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, όμως σε αυτήν προστέθηκαν άλλες δύο, του Τσοκάνη που ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και είναι άγνωστο αν θα προλάβει και το ματς της Τετάρτης με τον Πλατανιά, και του Μάσα, μιας και ο αστράγαλος του παραμένει πρησμένος.
Αν προστεθεί και το ότι ακόμη δεν έχει έρθει η μπλε κάρτα του Ιγκλέσιας, συνεπώς δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του, γίνεται αντιληπτό ότι ο Αστέρας θα ταξιδέψει στη Λέσβο με σημαντικά προβλήματα. Πάντως οι τελικές επιλογές της τεχνικής ηγεσίας θα ανακοινωθούν σήμερα μετά την τελευταία προπόνηση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων