ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL

Aστέρας Τρίπολης

Σκούρτης ο τρίτος

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης και επίσημα είναι από χθες ο Βασίλης Σκούρτης. Ο  23χρονος στράικερ αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό αποκτημά των "κυανοκίτρινων", μετά τους Αλόκο και Ιγκλέσιας. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 3.5 ετών, με τον πρώην στράικερ της Νίκης  Βόλου να τονίζει  στις πρώτες του δηλώσεις: "Είπα αμέσως "ναι" στην πρόταση του Αστέρα. Ηθελα πολύ να έρθω στην Τρίπολη. Γνωρίζω σε ποια ομάδα ήρθα. Εβλεπα τους ευρωπαϊκούς αγώνεε του Αστέρα και ζήλευα, με την καλή έννοια. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί σε τέτοια ματς. Μου αρέσει να παίζω στην κορυφή της επίθεσης και έχω στόχο να σκοράρω όσο πιο πολλά γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου και θέλω να την κάνω καλό. για να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας. Σε όλες τις ομάδες φορούσα το "9", αλλά εδώ το έχει ένας πολύ καλός επιθετικός ο Μπαράλες, οπότε διάλεξα το "12"".
Αναφορικά με το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή, ο Βεργέτης  αποφάσισε να δώσει "ανάσες" σε Γιαννιώτα, Μάσα.

SPORTDAY

Σκούρτης και επίσημα
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης και επίσημα έγινε ο Βασίλης Σκούρτης.
Ο 23χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για 3.5 χρόνια. Ο Σκούρτης είναι η τρίτη μεταγραφή του Αστέρα.
Προηγήθηκαν οι Αλόκο. Ιγκλέσιας. "Είπα αμέσως "ναι". Εβλεπα τους ευρωπαϊκούς αγώνες και ζήλευα, με την καλή έννοια. Εχω στόχο να σκοράρω όσα πιο πολλά γκολ", δήλωσε ο Σκούρτης. Παρελθόν αποτελούν οι Τάσος Μπακασέτας. Απόστολος Τσιώλης (Κ-20). οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι. Οι Πανιελιάδης. Ζησόπουλος, Νίκο επέστρεψαν στην αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή στο Κύπελλο.

LIVESPORT

"Φοβού τον Ηρακλή", επαναλαμβάνει  ο Βεργέτης ενόψει της σημερινής ρεβάνς-Ανακοινώθηκε ο Σκουρτάϊ

Αστέρας στην... τσίτα

Παρότι ο Αστέρας Tρίπολης έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου, μετά το 1-1 στο Καυτανζόγλειο, η σημερινή (19.30) ρεβάνς με τον Ηρακλή αντιμετωπίζεται με μεγάλη σοβαρότητα από τους Αρκάδες Ενδεικτικός ο τρόπος που αντιμετωπίζει το ματς ο Στάικος Βεργέτης, ο oποίος κρατάει στην... τσίτα τους παίκτες του και δίχως να προβληματίζεται από κάποιον τραυματισμό, σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Αλλωστε, όπως επαναλαμβάνει, ο Γηραιός έχει αποδείξει έμπρακτα ότι διαθέτει μία αρκετά ικανή ομάδα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει τη ζημιά.
Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο 38χρονος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους Κοσίτσκι. Θεοδωρόπουλο, Ζησόπουλο, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Καστριτσέα, Κιτοκό, Παντελιάδη, Βελισσάρη, Τορμένα, Τσοκάνη, Τιέ Μπι, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεθ, Μούκαμ, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες και Πάρα. Εκτός έμειναν οι Φερνάντο Αλόκο. Ματίας Ιγκλέσιας, Βασίλ Σκουρτάι και Γιώργος Μπαντής.
Παράλληλα, οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίποληε ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον Σκουρτάι για τα επόμενα 3.5 χρόνια. 0 22χρονος επιθετικός εδώ και σχεδόν ένα μήνα συμμετείχε στις προπονήσεις προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση. Μέχρι πρότιvos εκκρεμούσε η προσφυγή που κατάθεσε κατά της Νίκης Βόλου για να μείνει ελεύθερς και να υπογράψει όπου θέλει Για σκήηρες μάχες προετοιμάζονται οι Αρκάβες απέναντι στον Γηραιό, που έχει αποδείξει όη είναι ικανός για τη ζημιά Ο ίδιος, πάντα παρότι το όνομά του ακούστηκε για αρκετέε ομάδεε. ψήφισε Αστέρα με κλειστά μάτια, όπωσ υποστήριξε στις δηλώσεις του. "Είπα αμέσως το "ναι". Ήθελα πολύ να έρθω στην Τρίπολη. Γνωρίζω πού ήρθα Έβλεπα τους ευρωπαϊκούε αγώνεε xns ομάδαε και ζήλευα, με την καλή έννοια", ήταν λόγια του Αλβανού στράικερ. που επέλεξε το νούμερο 12. Η ομάδα της Τρίπολης. αν φυσικά προκύψει κάτι αξιόλογο, θα κινηθεί και για την απόκτηση ενόε εξτρέμ.
Παρελθόν, αποτελούν ο Tάσος Μπακασέτας και ο 18χρονος παίκτης της Κ20 Απόστολος Τσιώλης.

ΦΩΣ
Και επίσημα Σκούρτης στον Αστέρα
Η συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης με τον Βασίλη Σκούρτη ήταν δεδομένη πριν από τα Χριστούγεννα. Όμως μόλις χβες ανακοινώθηκε από την αγρινιώτικη ΠΑΕ και έγινε ο τρίτος μετά τους Αλόκο και Ιγκλέσιας που εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα είναι κάτοικος Τρίπολης ως το καλοκαίρι του 2018. "Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Σκούρτη (Vasil)s Shkurtaj)", έλεγε η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε και στην οποία αναφέρεται ακόμη: "Ο Έλληνας επιθετικός, γεννημένος στις 27 Φεβρουαρίου 1992, υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια και επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 12".
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της αρκαδικής ομάδας, ο Σκούρτης τόνισε: "Είπα αμέσως "ναι" στην πρόταση του Αστέρα. Ήθελα πολύ να έρθω στην Τρίπολη. Γνωρίζω σε ποια ομάδα ήρθα. Έβλεπα τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Αστέρα και ζήλευα, με την καλή έννοια. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί σε τέτοια ματς. Μου αρέσει να παίζω στην κορυφή της επίθεσης και έχω στόχο να σκοράρω όσα πιο πολλά γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου και θέλω να την κάνω καλά, για να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Αστέρα που με επέλεξαν και θέλω να ξέρουν πως θα δίνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Σε όλες τις ομάδες φορούσα το "9", αλλά εδώ το έχει ένας πολύ καλός επιθετικός, ο Μπαράλες, οπότε διάλεξα το "12"".
Στο περιθώριο της επισημοποίησης της προσθήκης Σκούρτη στον Αστέρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της Αρκαδίας για τη σημερινή επαναληπτική αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-1) ναι μεν δίνει προβάδισμα στον Αστέρα, πλην όμως ο Βεργέτης δεν έκανε εκτεταμένο ροτέισον όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, θέλοντας προφανώς να αποφύγει τους μπελάδες. Εκτός πλάνων για το σημερινό παιχνίδι έμειναν οι Λούι, Μουνάφο, Γιαννιώτας, Μάσα αλλά και οι νέοι (Αλόκο, Ιγκλέσιας, Σκούρτης). Μετά τη χθεσινή και τελευταία προπόνηση ο Βεργέτης ανακοίνωσε τις επιλογές του: Κοζίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Καστριτσέας, Κιτοκό, Παντελιάδης, Βελισσάρης, Τορμένα, Τσοκάνης, Τιέ Μπι, Ρόλε, Νίκο Φερνάντες, Μούκαμ, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες, Πάρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων