ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος...Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL

"Τρίποντο" φινάλε σε μια ονειρική χρονιά


Ο  Αστέρας με σωστή τακτική "χτύπησε" την Ξάνθη στις αντεπιθέσεκ και πήρε τη νίκη με 2-1, σ' ένα ματς στο οποίο ο διαιτητής Κουκουλάκης "ανακάλυψε" πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων .

Ιδανικότερο φινάλε της καλύτερης ημερολογιακής χρονιάς της ιστορίας του δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν με 2-1 της Skoda Ξάνθης στο τελευταίο φετινό τους ματς και μάλιστα μπροστά στους φιλάθλους τους και πέρασαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κι όλα αυτά μόλις μερικές εβδομάδες έπειτα απότην ολοκλήρωση μιας "ονειρικής" πορείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, που έκανε την Τρίπολη να "ακούγεται" σε όλη την Ευρώπη!
 Σ' ένα ματς ιδιαίτερων συνθηκών, μιας και ο Στάικος Βεργέτης δεν είχε στην διάθεση του τους Ρόλε, Μπαντιμπανγκά, Ουσέρο και Πάρα, με τον Μπαράλες να έχει πρόβλημα από την τελευταία προπόνηση κι εν τέλει να εγκαταλείπει τον αγωνιστικό χώρο στο 39', ο Αστέρας έπρεπε να παίξει διαφορετικά. Κι αυτό έκανε. Δεν βασίστηκε στο δημιουργικό παιχνίδι στο οποίο αρέσκεται ως ομάδα, αλλά "χτύπησε" την Ξάνθη στα σημεία στα οποία έδειχνε ευάλωτη. Με υπομονή και σωστή οργάνωση οι Αρκάδες περίμεναν τους αντιπάλους τους, έκλεισαν τους χώρους και προσπάθησαν (με μεγάλη επιτυχία ομολογουμένως) να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις.
Από μία εξ αυτών προήλθε το πρώτο γκολ του Αστέρα μόλις στο 6', όταν από βαθιά μπαλιά του Σανκαρέ π μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς της Ξάνθης, έπειτα από την παρέμβαση του Μάσα έφτασε στον Γιαννιώτα κι αυτός βγήκε τετ-α-τετ με τον Κυριακή, πλάσαρε εύστοχα και έκανε το1-0.
Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2-0 στο 16', όταν ο Παννιώτας έκανε το βολέ μέσα από την περιοχή, όμως ο Κυριακίδης απομάκρυνε εντυπωσιακά. Στο 37' η Ξάνθη απείλησε με τον Ομπόντο, όμως το σουτ του ήταν άστοχο, ενώ στο 43' ο Κοσίτσι έδειξε σωστά αντανακλαστικά έπειτα από σουτ του Λουσέρο, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 58' ήρθε το δεύτερο γκολ του Αστέρα με παρεμφερήτρόπο, μιας και έπειτα από κόρνερ της Ξάνθης η μπάλα απομακρύνθηκε, ο Μούκαμ -που είχε αντικαταστήσει από το 39' τον τραυματία Μπαράλες- πάσαρε στον Μάσα, που έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε εύστοχα τον εξερχόμενο Κυριακίδη για το 2-0. Κι όλα αυτά, με τον Αστέρα να παίζει στην ουσία χωρίς κλασικό σέντερ φορ, μιας και, από τη στιγμή της αντικατάστασης του Μπαράλες, στην κορυφή της επίθεσης είχε περάσει ο Μάσα, με τον Μουκάμ να αγωνίζεται στα άκρα.
Οι φιλοξενούμενοι αυτό που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 81' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κλέιτον. Ενα πέναλτι που είδαν μόνο ο Μιχάλης Κουκουλάκης και οι βοηθοί του, καθώς αφενός η φάση έγινε στα... 30 εκατοστά, αφετέρου ήταν μπροστά στα μάτια του Ηρακλειώτη ρέφερι.


Προπονητής: Στάικος Βεργέτης 7
Ο προπονητής: του Αστέρα έδειξε πως το είχε διαβάσει καλά το ματς. Φρόντισε κι έκλεισε τους χώρους στην Ξάνθη στην Ξάνθη, με συνέπεια να μη δεχθεί φάσεις  από μία ομάδα πως ως μεγάλο "όπλο" της έχει το να φτιάχνει ευκαιρία. Συνολικά διαχειρίστηκε εξαιρετικά ένα ματς, στο οποίο δεν είχε επιλογές λόγω των πολλών απουσιών.

6' Ο Σανκαρέ κάνει τη βαθιά μπαλιά από την άμυνα. Η μπάλα κατευθύνεται προς τον Μάσα, ο οποίος με τακουνάκι στον αέρα την πασάρει στον Γιαννιώτα, αυτός βγαίνει τετ α τετ με τον Κυριακίδη, πλασάρει και ανοίγει το σκορ για τον Αστέρα!

Προπονητής: Ραφάν Λουτσέσκου 4
Ο Poυμάνος "μπλοκαρίστηκε" από τον Βερνέιη και δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του από τον πάγκο. Αργησε πολύ να αντιδράσει μετά οπό το δύο τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του, ενώ ακόμα και μετά από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κλέιτον δεν βρήκε τρόπο για να κάνει πιο απειλητική την ομάδα του.

Λουτσέσκου: "Κόστισαν τα λάθη"
Στα λάθη που στέρησαν από τη Skoda Ξάνθη την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην Τρίπολη στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο τεχνικός της Ξάνθης μεταξύ άλλων επισήμανε πως "χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά το κυριότερο πρόβλημά μας ήταν ότι δεν προλάβαμε να καλύψουμε την πνευματική μας ενέργεια. Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, που μας πήρε ενέργεια, και σήμερα ήταν δύσκολα για εμάς. Αν κάνεις τα λάθη αυτά με τον Αστέρα, είναι φυσικό να χάσεις το ματς".

MVP Γιάννης Γιαννιώτας:

Αγώνα με τον αγώνα γίνεται όλο και πιο φανερό πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στην ενδεκάδα του Αστέρα. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε στο 6', ούτε η παρ' ολίγον γκολάρα στο 16' που δεν μπήκε λόγω... Κυριακίδη. Συνολικά έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του Αστέρα και δικαίως ψηφίστηκε MVP.

 

ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ
 ΣΎΝ Η πρώτη νίκη του Αστέρα στην Τρίπολη επί της Skoda Ξάνθης και παράλληλα η διατήρηση του αήττητου για τους Αρκάδες στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".
ΠΛΗΝ Η μη αντίδραση της Ξάνθης κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα περίμενε κανείς από μία ομάδα που φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία και να γίνει πιο απειλητική. Κάτι που δεν συνέβη.
ΣΥΝ Η όρεξη για... τίτλους που άνοιξε σε μερίδα της εξέδρας! Διότι στο φινάλε της αναμέτρησης δεν έλειψαν τα συνθήματα για κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου από την ομάδα του Στάικου Βεργέτη. Αν και ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς...
ΠΛΗΝ Ο τραυματισμός του Μπαράλες. ο οποίος αύριο θα κάνει μαγνητική για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Ο Αργεντινός είχε διάταση από το Σάββατο, όμως το... πάλεψε για 39'.
ΠΛΗΝ Ο Κουκουλάκης. όχι μόνο για το πέναλτι που έδωσε υπέρ της Ξάνθης, αλλά και για την υπερβολική χρήση καρτών σε ένα ματς που δεν ήταν και το πιο... σκληρό της χρονιάς!

Βεργέτης: "Κάναμε μια έξυπνη νίκη"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του κόντρα σε μια ομάδα της αξίας της Ξάνθης ήταν ο Στάικος Βεργέτης. "Σήμερα βγάλαμε εις πέρας ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα βασίστηκε στην αμυντική συνοχή και οργάνωση και αυτό είναι η βάση της επιτυχίας. Στην επίθεση δεν κάναμε πολλές φάσεις γιατί δεν είχαμε καλό χειρισμό της μπάλας. Εγώ χθες μάλωσα τους παίκτες για τις χαμένες φάσεις που δεν έκαναν γκολ. Σήμερα μου έδωσαν απάντηση με τα δύο γκολ σε λίγες φάσεις" είπε αρχικά ο προπονητής του Αστέρα.
Ο Βεργέτης χαρακτήρισε "έξυπνη" τη νίκη και αποσαφήνισε πως "έχουμε ανάγκη για ξεκούραση σε πνεύμα και σώμα και μετά πάμε για την Κέρκυρα. Βεβαίως και σκεφτόμαστε την κούραση και κάνουμε ανάλογο προγραμματισμό. Πιστεύω ότι ο Γενάρης έρχεται με ένα βαρύ πρόγραμμα, θα ξεκουραστούμε, θα βγάλουμε εις πέρας το πρόγραμμα και τον Φλεβάρη θα πάρουμε πάλι τις ανάσες μας".
Αναφορικά με τον Μπαράλες τόνισε πως "είχε μια διάταση από την τελευταία προπόνηση. Δοκίμασε το πρωί, είπε νο παίξει, αλλά άντεξε 30'. θα γίνει μαγνητική για να δούμε σε τι κατάσταση είναι το θέμα".
Αναφερόμενος στα μεταγραφικά ζητήματα ο τεχνικός του Αστέρα είπε πως "οποιαδήποτε ομάδα αυτήν την περίοδο κοιτάει τι της λείπει. Ο Αστέρας κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση χωρίς επιμονή. Εχουμε καλό ρόστερ, καλύπτει τις ανάγκες μας, αλλά αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, μπορεί και να αποκτηθεί".

 Υπέγραψαν οι Μπέλιτς και Βάλτερ
Παίκτες της Skoda Ξάνθης είναι και με τη... βούλα οι Βάλτερ Φερνάντες Μπαλούφο και Νικόλα Μπέλιτς. Τόσο ο Ισπανός αριστερός μέσος όσο και ο Σέρβος χαφ, με το πέρασμα από τα ελληνικά γήπεδα με τις φανέλες των Πλατανιά, Ατρομήτου, Πανσερραϊκού και Πανθρακικού,υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους κι αναμένεται να ανακοινωθούν με την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Παράλληλα, μετά από τον Ρούντι. που ήδη αποχαιρέτησε τους Ξανθιώτες, παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσει εντός των επόμενων ωρών και ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος Ρενάν Ολιβέιρα, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του στα 330' συμμετοχής του στις φετινές διοργανώσεις.


SPORTDAY
Την ... κοίμισε

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μια "επαγγελματική" νίκη  (2-1) εκμεταλλευόμενος στο απόλυτο τα λάθη των παικτών της Ξάνθης.


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης δέχτηκαν χθες τα δυο δωρα που απλόχερα πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, εξασφαλίζοντας μία ακόμα νίκη και μαζί τούς τρεις βαθμούς που τον συνοδεύουν.
Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην παρέδωσαν... μαθήματα εντυπωσιακού ποδοσφαίρου, παρέδωσαν όμως μαθήματα επαγγελματισμού, αφού εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις αδυναμίες των αντιπάλων τους και σημειώνοντας δύο πανομοιότυπα γκολ πήραν το αποτέλεσμα που ζητούσαν και θα υποδεχτούν το 2015 μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.
Με τον Γιαννιώτα και τον Μάσα να... καραδοκούν στην επίθεση και να εκμεταλλεύονται σωστά την ταχύτητά τους. η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έκανε γκολ τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ η Ξάνθη παρ' ότι είχε την κατοχή της μπάλας δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. αφού η αμυντική λειτουργία του Αστέρα ήταν παραδειγματική. Η ομάδα της Τρίπολης ευτύχησε να περάσει μπροστά στο σκορ πολύ νωρίς στην αναμέτρηση και στη συνέχεια οι παίκτες της υποχώρησαν, έδωσαν μέτρα στους αντιπάλους που αποδείχτηκαν όμως "φλύαροι". Η μπάλα στριφογύριζε στη μεσαία γραμμή, αλλά οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια για επίθεση σταματούσε πριν καλά-καλά ξεκινήσει από τα αμυντικά χαφ του Αστέρα που για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν εξαιρετικά.
Η ομάδα του Λουτσέσκου που στα προηγούμενα παιχνίδια έδειχνε ασταμάτητη επιθετικά, χθες κατάφερε απλά να μειώσει με ένα αφελές πέναλτι που έκανε ο Μουνκάμ. όμως εκτός της φάσης αυτής δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Κοσίτσκι.

 

Ο καλός

Καλίφα Σανκαρέ
Εξαιρετικός στο χθεσινό παιχνίδι ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης έλεγχε απόλυτα τον χώρο ευθύνης του, έκοβε τις προσπάθειες της Ξάνθης για επίθεση και παράλληλα προωθούσε το παιχνίδι της ομάδας του. με σωστές και ακριβείς σέντρες.

Ο κακός
Χρήστος Λισγάρας
 Δεν αποτέλεσε έκπληξη η αλλαγή του στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, αφού ο πρώην αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης και νυν της Ξάνθης ευθύνεται για το πρώτο γκολ των γηπεδούχων και γενικότερα έκανε πολλά λάθη.

Ο διαιτητής
Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Ηταν σωστή η υπόδειξη πέναλτι, αφού ο Μουνκάμ βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Ελέγχεται όσον αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο, αφού έδειχνε εύκολα κίτρινες κάρτες.

Που κρίθηκε: Στον... ύπνο πιάστηκε δύο φορές η άμυνα της Ξάνθης, ενώ αντίθετα η αμυντική λειτουργία του Αστέρα ήταν υποδειγματική και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει  επικίνδυνες φάσεις για γκολ.

Βεργέτης
Απάντηση από τους παίκτες
Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάιχος Βεργέτης, τόνισε: "Σήμερα βγάλαμε εις πέρας ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα βασίστηκε στην αμυντική συνοχή και οργάνωση και αυτό είναι η βάση της επιτυχίας. Στην επίθεση δεν κάναμε πολλές φάσεις γιατί δεν είχαμε καλό χειρισμό της μπάλας. Εγώ μάλωσα τους παίκτες για τις χαμένες φάσεις. Μου έδωσαν απάντηση με τα δύο γκολ σε λίγες φάσεις". Για ενδεχόμενες μεταγραφές είπε: "Οποιαδήποτε ομάδα αυτή την περίοδο κοιτάζει τι της λείπει. Ο Αστέρας κινείται προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς επιμονή. Εχουμε καλό ρόστερ. αλλά αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, μπορεί και να αποκτηθεί".

Λουτσέσκου: "Πληρώσαμε τα λάθη μας"
Ο τεχνικός της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε: "Αν κάνεις τα λάθη αυτά με τον Αστέρα, ήταν φυσικό να χάσεις το ματς. Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε και ξέρουμε πως υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Εχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ, παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και όχι μάνα για ης νίκες. Δυστυχώς για εμάς. δεν είχαμε ίδια απόδοση, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό γιατί είχαμε δύσκολο παιχνίδι πριν".

LIVESPORT

Αήττητος για εκτό σερί παιχνίδι ο Αστέρας, προσγείωσε την Ξάνθη

Με γκολ-καρμπόν....

Με δύο γκολ-καρμπόν, ο Αστέρας, Tρίπολης έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής  Ξάνθης (2-1), η οποία χάρη σε μια πολύ αυστηρή υπόδειξη πέναλτι του Βοσκάκη και εύστοχη εκτέλεση του Κλέιτον ξαναμπήκε στο ματς λίγο πριν το τέλος.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και άνοιξαν το σκορ μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξή του. Ο Σανκαρέ απομάκρυνε την μπάλα, αυτή πέρασε από όλους και ο Παννιώτας, ο oποίος επωφελήθηκε, άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι εν συνεχεία πήραν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά πέρα από κάποια μακρινά σουτ δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Κοσίτσκι.
Στο δεύτερο μέρος τα λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής κυριαρχούσαν και δεν επέτρεπαν στις  δύο ομάδες να αποκτήσουν ρυθμό.
Μέχρι και το 58', όμως, όταν οι Αρκάδες ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 2-0, με ένα παρόμοιο γκολ με το πρώτο. Αυτή τη φορά ο Τιέ Μπι έδιωξε την μπάλα, ο Μάσα έγινε κάτοχος αυτής και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Όλα έδειχναν πως κάπου εκεί όλα είχαν τελειώσει, αλλά μια πολύ αυστηρή υπόδειξη πέναλτι του Βοσκάκη εις βάρος του Αστέρα έβαλε ξανά στο παιχνίδι την Ξάνθη, αφού ο Κλέιτον ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Το 2-1 δεν άλλαξε στα επόμενα λεπτά. Έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν σε ακόμη ένα τρίποντο, παραμένοντας για έκτη σερί αγωνιστική αήττητοι.

Βεργέτης: "Μου έδωσαν απαντήσεις"
Η αμυντική συνοχή και η οργάνωση ήταν τα κλειδιά της επιτυχίας για τον Αστέρα Τρίπολης στο σημερινό παιχνίδι, σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη, ο oποίος τόνισε επίσης πως οι παίκτεε του του έδωσαν απαντήσει για τα παράπονά του περί χαμένων ευκαιριών: "Σήμερα βγάλαμε εις πέρας ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα βασίστηκε στην αμυντική συνοχή και οργάνωση και αυτό είναι η βάση της επιτυχίας. Στην επίθεση δεν κάναμε πολλές φάσεις, γιατί δεν είχαμε καλό χειρισμό της μπάλας. Εγώ χθες μάλωσα τους παίκτες για τις χαμένες φάσεις που δεν έκαναν γκολ. Σήμερα μου έδωσαν απάντηση με τα δύο γκολ σε λίγες φάσεις. Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία σε όλο τον κόσμο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Βεργέτη, ενώ ερωτηθείς για το τι τον προβλημάτισε από την Ξάνθη ανέφερε: "Δεν με προβλημάτισε κάτι. γιατί ξέραμε τι να περιμένουμε. Έχει ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Γι' αυτό καταθέσαμε τα όπλα μα5 για να την αντιμετωπίσουμε. Ανταπεξήλθαμε και κάναμε μια έξυπνη νίκη".

Λουτσέσκου: "Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι"
Στην έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά και στην ενέργεια που δεν είχε η ομάδα του μετά το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής τα έριξε ο τεχνικός της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου: "Σήμερα χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά το κυριότερο πρόβλημά μας ήταν ότι δεν προλάβαμε να καλύψουμε την πνευματική ενέργειά μας. Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο μας πήρε ενέργεια, και σήμερα ήταν δύσκολα για εμάς. Γιατί αν κάνεις τα λάθη αυτά με τον Αστέρα ήταν φυσικό να χάσεις το ματς. Ύστερα από πέντε λεπτά, ενώ είχαμε πει ότι θα παίξουν με μεγάλες μπάλες, δεν αντιδράσαμε μετά το πρώτο γκολ και, μετά. το δεύτερο γκολ μού απέδειξε πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στη διάρκειά του το παιχνίδι ήταν καλό, είχε φάσεις, είχε λάθη. Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε και ξέρουμε πως υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο".

UP Ο Γίάννης Γιαννιώτας έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέπα των Αρκάδων. Ο νεαρός εξτρέμ αυτή τη φορά ήταν ουσιαστικός στις προσπάθειές του. ενώ άνοιξε και το σκορ με το τέρμα που πέτυχε.
MVP Πάμπλο Μάσα Ο Αργεντινός επιθετικός του Αστέρα Τρίποήης έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι, τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και στην κορυφή, ενώ σκόραρε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.
DOWN Το πέναλτι που έδωσε εις βάρος του Αστέρα Τρίπολης για χέρι του Μουκάμ ο ρέφερι Κουκουήάκης είναι λάθος, αφού η μπάλα δεν χτύπησε στο χέρι του Γάλλου, ενώ παράλληλα είναι και κολλημένο στο σώμα του.


ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων