ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος... Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

SPORTDAY

Zεσταίνει την....μηχανή

Ο Νίκο Φερνάντες ήταν εξαρχής ο βασικός υποψήφιος για την αντικατάσταση του τραυματία Μάρτιν Ρόλε, στο ματς του Αστέρα με την Μπεσίκτας την Πέμπτη.
Ο Αργεντινός χαφ βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και το επιβεβαίωσε και στο δίτερμα της χθεσινής προπόνησης, με το όμορφο γκολ που πέτυχε με απευθείας φάουλ. Για βασικός προορίζεται και ο Γκοϊάν. ο οποίος επίσης σκόραρε με πέναλτι, μια και ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς.
Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό και από αύριο μπαίνει στην τελική, ευθεία για τον καθοριστικό αγώνα της Πέμπτης, για το Γιουρόπα Λιγκ.

LIVESPORT
"Στροφή" στην Μπεσίκτας
Από την στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στις εγχώριες διοργανώσεις τα βλέμματα τον ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης επακόλουθο είναι να στραφούν στο ματς της Πέμπτης (27/11) με την Μπεσίκτας στο "Θ. Κολοκοτρώνης". Ο  Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ζινγκί Μπαντιμπανγκά, Έντερσον Τορμένα, Ρίτσι Κιτόκο, οι οποίοι ακολουθούν θεραπεία, καθώς και σε εκείνη του Μάρτιν Ρόλε, που χειρουργήθηκε επιτυχώς στην κάτω γνάθο, όμως θα μείνει στα "πιτς" για έναν μήνα. Αντίθετα, οι Ντορίν Γκοϊάν, Δημήτρης Κουρμπέλης και Ερίκ Τιέ Μπι έχουν ανεβάσει στροφές και υπολογίζονται κανονικά κόντρα στους Αετούς. * Αύριο επιστρέφουν στις προπονήσει οι παίκτες των Αρκάδων, αφού σήμερα έχουν ρεπό.

ΦΩΣ
Με το μυαλό στην Μπεσίκτας ο Αστέρας
Κάπως αλλιώς είχαν σχηματίσει το πρόγραμμα στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης, αλλά τελείως διαφορετικά τους...
βγήκε στην πράξη. Και πλέον θα αναγκαστούν να υποδεχθούν την Μπεσίκτας την προσεχή Πέμπτη με την ομάδα να μετράει δυόμισι εβδομάδες χωρίς κάποιο επίσημο ή έστω φιλικό παιχνίδι στα πόδια της. Η νέα αναβολή στο πρωτάθλημα χάλασε τα σχέδια του Στάικου Βεργέτη που πλέον προσπαθεί να καλύψει την έλλειψη αυτή μέσα από τις προπονήσεις και την αύξηση της έντασης του ρυθμού.
Αν μάλιστα στην κατάσταση αυτή προστεθεί και η απώλεια του Ρόλε, που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει -αν τα καταφέρει- την τελευταία αγωνιστική πριν από τα Χριστούγεννα, τότε γίνεται αντιληπτό ότι η κατάσταση εξελίχθηκε ακόμη χειρότερα για την τεχνική ηγεσία της αρκαδικής ομάδας.
Παρ' όλα αυτά είναι υποχρεωμένοι να προσαρμοστούν στα δεδομένα που υπάρχουν και να ετοιμαστούν από αύριο, οπότε και επιστρέφουν στις προπονήσεις, όσο γίνεται καλύτερα για το ματς με την τουρκική ομάδα, στο oποίο ο Αστέρας  θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για να παραμείνει  ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
 Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Βεργέτης θέλει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Περισσότερο δηλαδή τον ενδιαφέρει να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας του Γκόιάν και του Τιε Μπι, οι  οποίοι έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις παρά να κάνει... μνημόσυνο για τις απουσίες, πέραν του Ρόλε, των Μπαντιμπανγκά, Toρμένα και  Κιτοκό. Σχετικά με τον αντικαταστάτη του Αργεντινού στην ενδεκάδα αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει προβάδισμα ο Νίκο Φερνάντες, αλλά αυτά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων