ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Η δίψα και το μήνυμα του κόσμου της Τρίπολης

Η συμμετοχή του Αστέρα στο Final Four Κ17, η παρουσία στον τελικό, η απώλεια του πρωταθλήματος στις λεπτομέρειες και όλα όσα ζήσαμε αυτές τις ημέρες από τα "αστεράκια", αφήνουν παρακαταθήκη για το μέλλον. 

 

Αφήνουν ελπίδες, αισιοδοξία, δουλειά που πρέπει να κάνει ο Αστέρας για αυτά τα παιδιά. Αφήνουν, όμως, κάτι ακόμη. Τη δίψα του κόσμου να δει από κοντά μία διοργάνωση που γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα του προσφέρει όμορφες στιγμές. 

 

Ας της πούμε απλώς και μόνο, ποδοσφαιρικές στιγμές. Μακριά από τον αυτοσκοπό της νίκης, την τρέλα του αποτελέσματος, την ψύχωση άλλων αγώνων. Ο κόσμος, λοιπόν, έδειξε πολύ μεγάλη δίψα να τα ζήσει όλα αυτά από κοντά. 

Γιουβέντους Ρεάλ 

 

Για αυτό και πήρε και τα παιδιά του και πήγε στο γήπεδο. Χωρίς να γνωρίζει απαραίτητα ότι θα του επιτραπεί η είσοδος. Και αν αυτό συνέβη, αν δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι μπήκαν τελικά στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", συνέβη ακριβώς για αυτό. Διότι έδειξαν πόσο πολύ το ήθελαν να βρίσκονται εκεί, δίπλα σε αυτά τα παιδιά. 

 

Και συνέβη επίσης, διότι ο Αστέρας που ενήργησε για να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες, ξέρει να σέβεται τον κόσμο και τις επιθυμίες του. Θα υπήρχαν κι άλλοι, πολλοί περισσότεροι, αν οι αρμόδιοι είχαν φροντίσει να μπορούν να προσφέρουν σε αυτά τα παιδιά κανονικές ποδοσφαιρικές συνθήκες και άρα να μπορείς να πας στο γήπεδο χωρίς να σε σταματήσουν και να σου ζητήσουν πρόσκληση. 

 

Στη Γερμανία, για παράδειγμα, στον τελικό U19 ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν πήγαν 33.450 άνθρωποι. Εδώ; Δεν αξίζουν τα παιδιά αυτά την παρουσία κόσμου; Κόσμου που θέλει να δει ποδόσφαιρο, όπως λόγω Αστέρα και μόνο συνέβη στον τελικό του Σαββάτου (20/5). Και όχι κόσμου που θα θέλει να κάνει ασχήμιες... 

 

 

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η δίψα που έδειξε ο κόσμος της Τρίπολης να πάει στο γήπεδο, αποτελεί παρακαταθήκη. Είναι μια αξιοποιήσιμη παράμετρος που μας άφησε αυτό το Final 4 Κ17. Αλλά αποτελεί και μήνυμα. Το θέλει το ποδόσφαιρο, το ζητάει ο κόσμος της πόλης, της περιοχής. Ξέρει να επιβραβεύει και είναι έτοιμος να το ξανακάνει με την πρώτη ευκαιρία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!