ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Δημοσθένης Δήμος: "Νίκη ψυχολογίας και ηρεμίας"

Ο αρχηγός του Παναρκαδικού Δημοσθένης Δήμος μίλησε στον RadioArcadiaόπου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Θεοδωράκη και σχολίασε την νίκη που ήρθε μετά από δώδεκα αγωνιστικές απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας.

 

 

Η τοποθέτηση του για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας.

"Είχαμε καιρό να κερδίσουμε, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Αυτή η νίκη ήρθε απέναντι σε μια ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη και κυνηγάει την Παναχαϊκή. Θα την χαρακτήριζα νίκη ψυχολογίας και νίκη ηρεμίας, γιατί περιμέναμε πολύ καιρό μια νίκη για να ηρεμήσουμε λίγο".

 

Γιατί είχε δημιουργηθεί αυτή η ψυχολογία ανησυχίας;

"Όταν έχουμε να κερδίσουμε δώδεκα παιχνίδια είναι λογικό κάθε ποδοσφαιριστής, προπονητής, άνθρωπος της διοίκησης να προβληματίζεται, να έχει ανησυχία και να περνάνε διάφορα από το μυαλό. Ευτυχώς υπήρχε μεταξύ μας εμπιστοσύνη και αγάπη και θεωρώ ότι το πετύχαμε γιατί αν συνέβαιναν τα αντίθετα θα είχαμε γκρίνια και πιστεύω πως δεν θα είχαμε θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος".

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Επαιξε ρόλο το διαφορετικό σύστημα που παρέταξε ο προπονητής σας;

"Ο προπονητής, μας είχε πει από την αρχή της εβδομάδας ότι θα δοκίμαζε ένα καινούργιο σχήμα. Ταίριαζε καλύτερα απέναντι στην Βάρδα να παίξουμε έτσι, το δουλέψαμε όλη τη βδομάδα και μας βγήκε αρκετά καλά. Αν δεν κάνω λάθος είναι το τελευταίο παιχνίδι στα τελευταία δώδεκα που δεν έχουμε δεχτεί γκολ. Αν εξαιρέσουμε το πέναλτι στο 93’ δεν τους επιτρέψαμε να μας κάνουν ούτε μία φάση".   

Σαν αρχηγός της ομάδας μαζί με τους πιο παλιούς παίκτες πως βοηθήσατε τους νέους πού ήρθαν τον Ιανουάριο να προσαρμοστούν;

"Από τον Ιανουάριο και μετά πήραν ευκαιρίες παιδιά πιο μικρά σε ηλικία, χωρίς να θέλω να πω ότι ευθύνονται αυτοί για την εικόνα της ομάδας. Όταν δεν έρχεται ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα τους αυτά τα παιδιά ίσως ψυχολογικά να πέφτουν και αυτό είναι λογικό. Εμείς σαν πιο μεγάλοι το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να τους βοηθάμε μέσα από τις προπονήσεις και ατομικά με κάποιες ομιλίες που έχουν γίνει. Πιστεύω πως μετά και την χθεσινή νίκη όλα θα είναι καλύτερα".

Το επόμενο παιχνίδι είναι στην έδρα της Παναχαϊκής, ποιος είναι ο στόχος;

"Η Παναχαϊκή είναι από τις καλύτερες ομάδες στον όμιλο, θα πάμε να παίξουμε στην έδρα της που μαζεύει κόσμο. Είναι μια ιστορική ομάδα που δεν είναι να παίζει στην Γ’ Εθνική αλλά και εμείς από την πλευρά μας δείχνοντας και στο πρώτο παιχνίδι πως δεν ήταν καλύτερη από εμάς θα πάμε να αποδείξουμε το ίδιο και εκεί".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!