ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Τελικά σημασία έχει πόσο κοστίζει ή πόσο αξίζει...

Ηταν προπαραμονή Χριστουγέννων. Τις θυμάσαι αυτές τις ημέρες, γιατί τελειώνεις κάποια "μερεμέτια" ενόψει των εορτών. Τότε, λοιπόν, "έσκασε το θέμα". Ο Δημήτρης Κουρμπέλης παίρνει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. 

 

Οι πρώτες στιγμές ήταν διδακτικές. Οχι για εμάς εδώ, που γνωρίζαμε την ποδοσφαιρική αξία του Δημήτρη Κουρμπέλη. Αλλά για την υπόλοιπη ποδοσφαιρική Ελλάδα. Ηταν διδακτικές και το αντιλαμβάνονται όλοι τώρα, μετά από λίγους μήνες. 

 

Οι πρώτες αντιδράσεις που ακολούθησαν τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό ήταν μέχρι και προσβλητικές. Πόσο κόστισε; Το κυρίαρχο ζήτημα. Και όταν μάθαμε τελικά πόσο κόστισε, γιατί έδωσε τόσα; Το περιβάλλον του Παναθηναϊκού, κυρίως ο Τύπος, υποδέχτηκε τον νέο παίκτη του με... αποστάσεις. 

 

Τόσα λεφτά για τον Κουρμπέλη; Γράφτηκε σχεδόν παντού, ακούστηκε σε ραδιόφωνα, συζητήθηκε στο εσωτερικό της ομάδας (έλεγε το ρεπορτάζ των ημερών), σχολιάστηκε. Επικρίθηκε. Αντίθετα, για την αξία του Κουρμπέλη ειπώθηκαν ελάχιστα, κυρίως από εδώ, από εμάς που τον ξέραμε. Και - για να είμαστε δίκαιοι - από τον Μαρίνο Ουζουνίδη που τον ζήτησε. 

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Πέρασαν περίπου τρεις μήνες από τότε. Το ερώτημα έχει πάρει πια τη μορφή του. Τελικά, σημασία είχε πόσο κόστιζε ο Δημήτρης Κουρμπέλης ή πόσο αξίζει; 

 

Η παρουσία του πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήρθε για να πείσει πλέον και τους πιο δύσπιστους. Το λέει πλέον το ίδιο το περιβάλλον του Παναθηναϊκού, που τότε κρατούσε αποστάσεις και τώρα ανέδειξε τον Κουρμπέλη ως τον MVP του ντέρμπι. 

 

Ολοι μας μάλιστα γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης σε ντέρμπι κάποιος που δεν έχει σκοράρει το γκολ της νίκης, δεν το έχει φτιάξει και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. 

 

Προφανώς η πορεία του Κουρμπέλη αποδεικνύει και κάτι ακόμη. Οτι ο Αστέρας γνωρίζει πώς να δημιουργεί παίκτες. Να τους "μεγαλώνει" ποδοσφαιρικά και να τους ετοιμάζει για το πιο υψηλό επίπεδο. 

 

Για να ολοκληρώσουμε και εκείνη την ιστορία της μεταγραφής, εδώ στην Τρίπολη που γνωρίζαμε από Κουρμπέλη, τότε που όλοι μιλούσαν για τις 700.000 ευρώ, εμείς μιλούσαμε για το πόσο μεγάλη σημασία έχει το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε ο Αστέρας. Από αυτό ίσως μάλιστα να έχει να κερδίσει ακόμη περισσότερα σε οικονομικό επίπεδο... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!