ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Ο Στάικος είναι ο νέος προπονητής, όχι ο πρώην!

Ο Αστέρας τα τελευταία 3,5 χρόνια έχει αλλάξει πέντε προπονητές. Ο Στάικος Βεργέτης έμεινε περίπου 2,5 χρόνια, ο Δημήτρης Τερεζόπουλος για μερικούς αγώνες, ο Μάκης Χάβος για μερικούς μήνες, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για μερικές εβδομάδες, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης για δύο αγώνες.


Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ 

 

Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς ποιος ήταν ο πιο πετυχημένος. Είναι αυταπόδεικτο ότι είναι θετικό για την ομάδα ότι επιστρέφει ο τεχνικός της πιο μακράς θητείας, των περισσότερων νικών, των δύο παρουσιών στους ομίλους του Europa League, των πλέι οφ. 

 

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Στάικο Βεργέτη, όμως, έχει δύο άξονες. Ο πρώτος είναι αυτός που περιγράψαμε. Η σημασία να αναλάβει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ένας άνθρωπος που την γνωρίζει τόσο καλά, νιώθει την ψυχολογία της, αντιλαμβάνεται την κατάσταση. Και δουλεύει για αυτήν όσο δεν έχει δουλέψει ποτέ κανείς άλλος και πιθανότατα δεν θα βρεθεί και κάποιος να δουλέψει περισσότερο από εκείνον. 

 

Ο δεύτερος άξονας, όμως, αυτή την ώρα είναι πιο σημαντικός. Αυτός που έχει να κάνει με την ουσία της συγκεκριμένης εξέλιξης. Ο Αστέρας σε αυτή τη δύσκολη καμπή για εκείνον επιλέγει να φέρει προπονητή και όχι να πορευτεί με το ρίσκο των τελευταίων εβδομάδων. 

 

Αυτό είναι το πιο θετικό. Διότι είναι πιο σημαντικό ότι η ομάδα, τώρα που κρίνεται το μέλλον της, έχει και πάλι έμπειρο προπονητή και όχι απλά και απλά και μόνο έναν "δικό της" προπονητή. 

 

Με λίγα λόγια, ο Στάικος Βεργέτης είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα και όχι ο πρώην προπονητής του Αστέρα, που αναλαμβάνει και πάλι. Με αυτή τη λογική θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, να δουλέψει ο ίδιος και τελικά να κριθεί. Αφενός είναι το πιο δίκαιο για τον ίδιο τον Στάικο. 

 

Αφετέρου είναι το πιο ασφαλές για την ομάδα. Αν παρακολουθώντας τον Στάικο έχουμε στο μυαλό μας το παρελθόν και όχι το παρόν, υπάρχει κίνδυνος να ανακατέψουμε ανόμοια πράγματα και εποχές και τελικά να χαθεί το μέλλον. 

 

Καλή δουλειά στον κόουτς, έχει αναλάβει πολύ δύσκολο έργο στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Και όταν με το καλό ξεφύγει ο Αστέρας από αυτή την περιπέτεια, θα έχουμε όλο το χρόνο να συζητήσουμε για τη σημασία της επιστροφής του Στάικου και όχι απλώς του ερχομού του. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!