ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Για όσους καταλαβαίνουν από restart!

Ο Γιώργος Μποροβήλος είπε... "επιστροφή στο θρόνο". Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για... "restart". Οπως και να το είπαν πρόεδρος και προπονητής συμφώνησαν στο εξής: "Ο Αστέρας μπήκε πια στη δεύτερη δεκαετία του στην Super League". 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Η "πρώτη" της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο παίρνει αυτή τη σημασία. Αυτή τη διάσταση. Την έδωσαν οι άνθρωποι που καθημερινά "τρέχουν" μαζί με τους συνεργάτες τους το διοικητικό και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αστέρα. 

 

Είναι η πραγματικότητα και επειδή για την ποδοσφαιρική πιάτσα είναι μια αυτονόητη πραγματικότητα ο Αστέρας να ανήκει πλέον στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το θυμίζουμε. Ως ο μοναδικός εκπρόσωπος μάλιστα, της Πελοποννήσου. Οπότε βάσει εμπειρίας που έχει πια, τα καλύτερα μάλλον έρχονται. 

 

Από εκεί και πέρα, στις δηλώσεις τους ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε για το στόχο. Η επιστροφή στο θρόνο σημαίνει Ευρώπη και πλέι οφ. Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για τον τρόπο. Με restart. 

 

Είναι και τα δύο ζητούμενα για τον Αστέρα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Αλλά ταυτόχρονα μπορεί να γίνει και ένα μάθημα διδακτικό συνολικά για τις ελληνικές ομάδες. 

 

Για το πώς ένας σύλλογος μπορεί να κάνει επανεκκίνηση και να επιστρέψει στους υψηλούς στόχους, διατηρώντας το 80% μιας ομάδας που δεν πήγε καλά. 

 

Κάνοντας το απλό. Προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την αποτυχία της με ποδοσφαιρική προσέγγιση. Αν υπήρχε ένα καζάνι, έμπαιναν σε αυτό όλοι μέσα και "καίγονταν", αυτό δεν θα ήταν ποδοσφαιρική προσέγγιση. Και δεν θα έδινε και καμία προοπτική στον Αστέρα για τα επόμενα χρόνια. 

 

Ενα restart που θα επιχειρήσουν όλοι μαζί, κατά βάση τα ίδια τα πρόσωπα που πέρυσι έζησαν την περιπέτεια της σεζόν, μπορεί να έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Διότι θα είναι περισσότερο κατανοητό σε όλους ότι είναι αναγκαίο!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!