ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Καταδικασμένος να πετύχει!

Θα συμφωνήσουμε όλοι ότι και πάλι ο Αρκαδικός, σε ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έδρας ήταν κατώτερος των περιστάσεων! Σε ένα παιχνίδι που ΑΝ το κέρδιζε θα ήταν ''καβάλα στο άλογο'' όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, δε κατάφερε να αντεπεξέλθει στα δύσκολα που του έβαλαν οι Μαχητές και έτσι γύρισε στη Τρίπολη με ακόμα μια ήττα εκτός έδρας!  

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Κέρκυρα

 

  

Φυσικό επακόλουθο και πάλι να έχει μπροστά του άλλο ένα ματς κομβικής σημασίας απέναντι στον εξαιρετικό Αστακό,(ΣΆΒΒΑΤΟ,04/03.@ 17.00, LIVE Αρκαδία 93,8) που έχει ως στόχο τα play-off ανόδου και που προέρχεται και αυτός από ήττα στην έδρα του από τον Χολαργό! 

 

Σίγουρα το θετικό είναι ότι η ομάδα μας κράτησε τη διαφορά του πρώτου αγώνα απέναντι στους Μαχητές και αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι 2 ομάδες να ισοβαθμήσουν,και αυτό είναι από τα λίγα θετικά που καταφέραμε στα τελευταία εκτός έδρας ματς! 

 

Κακά τα ψέμματα πετάξαμε πολλές ευκαιρίες, να έχουμε "'καθαρίσει" την υπόθεση παραμονή, που ήταν και ΕΙΝΑΙ ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στόχος της ομάδας μας από την αρχή της χρονιάς. 

 

Γι αυτόν ακριβός το λόγο ΟΛΑ τα εντός έδρας παιχνίδια μας αποκτούν χαρακτήρα τελικού, αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι μια εντός έδρας ήττα ΔΕΝ καλύπτεται εύκολα. Έτσι και απέναντι στον ΑΣΤΑΚΟ οι παίχτες του Γιάννη Διαμαντάκου θα πρέπει και πάλι να είναι απόλυτα έτοιμοι έτσι ώστε να μην δώσουν ,στον ασταθή είναι αλήθεια, Αίολο, το δικαίωμα να ελπίζει σε νίκη! Έχουμε αποδείξει ότι η έδρα μας είναι το πιο δυνατό σημείο μας και πάνω σε αυτό πρέπει να στηριχτούμε!

 

Ο Αρκαδικός φίλες, και φίλοι έχει αλλάξει επίπεδο ακόμα και αν είναι στην Α2 ,και όχι στην Α1 που θα θέλαμε όλοι να βρίσκεται! Η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι ότι έχει πάψει να μεμψιμοιρεί και να θεωρεί ότι για όλα τα κακά φταίνε οι άλλοι και αυτό από μόνο του είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη για την ομάδα μας! Έτσι και τώρα, πριν από ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα, και για να δικαιώσει την προσπάθεια που κάνει, άλλα και για να δώσει χαρά και στον κόσμο που τον στηρίζει πάντα! 

 

Ξέρουμε πολύ καλά αυτήν την πολύ δύσκολη αγωνιστική χρονιά για τη πόλη μας, ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίζει της ομάδες μας αφού μέσα στον αθλητισμό υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές!Πίστη στον εαυτό μας λοιπόν, ελπίδα για την εξέλιξη μας ,είναι το φάρμακο για όλα τα "κακά".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!