ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Εύη Τατούλη στον Arcadia 93.8: "Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε"

Η κ. Τατούλη, η οποία βρίσκεται στην Πράγα ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών, παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής Γυναικών με την Τουρκία και μίλησε στον Radio Arcadia 93.8 για την εμπειρία της.

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην εκπομπή Μπάλα και άλλα:

 

"Θα είμαστε σίγουρα και στο παιχνίδι με την Γαλλία. Έχουμε κλέψει λίγο χρόνο και ακόμα και το συνέδριο του euw κινείται γύρω απ’ αυτούς τους ρυθμούς και έχουμε συνεννοηθεί με τις διάφορες συναδέλφους από τις άλλες χώρες να βρεθούμε εκεί προκειμένου να εμψυχώσουμε τις Ελληνίδες αθλήτριες αν και το Σάββατο (23/06) είναι μία κρίσιμη μέρα για το euw γιατί κάθε δύο χρόνια σε ένα τέτοιο συνέδριο έχουμε την εκλογική μας διαδικασία αλλά μετά από αυτό θεωρώ πως θα δώσουμε δυναμικό παρών".

 

Για το πώς παρακολούθησε το παιχνίδι: "Ήταν εξαιρετικά συγκινητικό. Είχαμε συνεννοηθεί από νωρίς μόλις μάθαμε την πρόκριση με την πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας να παρακολουθήσουμε τον αγώνα. Πραγματικά ήταν τόσο σημαντικός ο παλμός και θεωρώ πως αυτοί οι άνθρωποι εμψύχωσαν την ομάδα μας γιατί ήταν και ένας αγώνας ανατροπής. Στο πρώτο δεκάλεπτο ειδικά, το οποίο είναι αναγνωριστικό συνήθως για τις ομάδες, αισθανθήκαμε την ψυχή μας να είναι βαριά, η Εθνική μας δεν εμφάνισε σημάδια συνοχής.

 

Όμως ο παλμός της εξέδρας από τους φίλους της Ελλάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο, το πάθος των κοριτσιών αλλά και οι κινήσεις ματ που έκανε η τεχνική ομάδα, οδήγησαν σ’ ένα λαμπρό αποτέλεσμα. Όλη την ώρα έρχονταν σε εμάς οι τεχνικοί, που ουσιαστικά είχαν αγκαλιάσει τα κάγκελα και εμείς ήμασταν έτοιμοι να βγούμε από την εξέδρα και μας έλεγαν χαρακτηριστικά «δεν το πιστεύουμε». Νομίζω πως μια είμαστε πεπεισμένοι πως οι Ελληνίδες αθλήτριες έχουν τόσο μεγάλη δύναμη τους και είμαστε αισιόδοξοι για το αυριανό (24/06) αποτέλεσμα".

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!