ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Κλείνει χαφ επιπέδου Primera ο Αστέρας!

Ο Αστέρας βρίσκεται πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία. Ο λόγος για τον Λέβι Μαδίντα, ένα χάφ πρώτης γραμμής. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Ο διεθνής με την εθνική ομάδα της Γκαμπόν, αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στη Segunda Division ως δανεικός με τη φανέλα της Ταραγόνα από τη Θέλτα. Στην ομάδα του Βίγκο μέτρησε το 2013-14 18 συμμετοχές πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

 

Η συγκεκριμένη μεταγραφή,αν ολοκληρωθεί, θα έχει ιδιαίτερη αξία καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν από τους πλέον περιζήτητους στην ισπανική αγορά, η οποία εχει πολλαπλάσια προστιθέμενη αξία από την ελληνική. 

 

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που δύσκολα αφήνουν τα μεγάλα πρωταθλήματα για να αγωνιστούν στη Super League, όμως απ' ότι φαίνεται ο Αστέρας είναι πολύ κοντά στο να αποσπάσει το "ναι" του διεθνή Γκαμπονέζου και να τον ντύσει στα "κιτρινομπλέ".

 

Ο Μαδίντα μπορεί να αγωνιστεί ως καθαρός αμυντικός χαφ αλλά και σαν "οχτάρι" και αναμένεται να αποτελέσει μία δυνατή ενίσχυση στο νέο ρόστερ του συλλόγου. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται σύντομα στην Τρίπολη, προκειμένου να δώσει τα χέρια με την ΠΑΕ. 

 

Πάρτε μία γεύση από τον Λεβί Κλεμέν Μαντίντα...

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!