ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 2017 ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ

Σε μία γιορτή ποδοσφαίρου, Λεωνίδιο και Ορχομενός Λεβιδίου αναμετρήθηκαν για τον 46ο τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας. Οι δύο ομάδες χρειάστηκε να οδηγηθούν στην παράταση, εκεί όπου το Λεωνίδιο με δύο γκολ "καθάρισε" τη νίκη, κατακτώντας παράλληλα και το Κύπελλο Αρκαδίας.

 

 

Ο αγώνας ξεκίνησε με το Λεωνίδιο να έχει την κατοχή ψάχνοντας το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ. Αυτό όμως δεν ήταν εύκολο καθώς ο Ορχομενός από πλευράς του ήταν διαβασμένος σωστά στο παιχνίδι, προσπαθώντας κυρίως στο πρώτο μέρος να χτυπήσει από αντεπιθέσεις.

 

Οι τυπικά γηπεδούχοι, είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κιρβαλίτζε εκτέλεσε το φάουλ, εκτός μεγάλης περιοχής, με τον Καραμπή να πραγματοποιεί μία εξαιρετική επέμβαση και με τα ακροδάκτυλα του να σπρώχνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 

 

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες. Το Λεωνίδιο είχε την κατοχή όμως ο Ορχομενός έκλεινε αποτελεσματικά τους χώρους, κάνοντας δύσκολο το έργο των αντιπάλων του.

 

Στην επανάληψη, το έργο ήταν το ίδιο. Το Λεωνίδιο είχε την κατοχή και ο Ορχομενός είχε σωστές τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο.

 

Στο 76ο λεπτό, ο δεξιός οπισθοφύλακας των γηπεδούχων, Λάτσης θέλησε να αιφνιδιάσει με ένα δυνατό βολέ που εξάπελυσε λίγο μπροστά από την μεσαία γραμμή, με την προσπάθεια του όμως να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

 

 

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

Η κούραση στους παίκτες των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Στο 79ο λεπτό μάλιστα, ο κεντρικός αμυντικός του Ορχομενού, Στέλιος Σιόλας τέθηκε νοκ-άουτ με αποτέλεσμα, να αποχωρήσει με φορείο εκτός γηπέδου.

 

Το Λεωνίδιο, όσο περνούσε ο χρόνος πίεζε περισσότερο ώστε να καταφέρει να πάρει κεφάλι στο σκορ. Τελικά, δεν τα κατάφερε καθώς, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Βεργέτης Χρήστος οδήγησε τις δύο ομάδες στην παράταση.

 

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες παρέμειναν κολλημένες στο μηδέν. Στο δεύτερο μέρος, σε μία οργανωμένη επίθεση του Λεωνίδιου, το σκηνικό άλλαξε. Ο Χιώτης επιχείρησε το γύρισμα προς την μικρή περιοχή, με την μπάλα να σταματά στο χέρι του Χιώτη. Ο Βεργέτης είδε την παράβαση και έδειξε την άσπρη βούλα. 

 

Την εκτέλεση του πέναλτι, ανέλαβε ο Πιτ Κυρίος και ο αρχηγός του Λεωνίδιου, νίκησε τον Καραμπή, κάνοντας και το 1-0.

 

Λίγα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι "σφράγισαν" την κατάκτηση Κυπέλλου, καθώς ο Ανδρέας Κυρίος, πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-0. Tο τελικό σφύριγμα, βρήκε την ομάδα του Λεωνιδίου να κατακτά το Κύπελλο Αρκαδίας και παράλληλα να κάνει το νταμπλ την φετινή χρονιά.

 

Σκόρερ: Πιτ Κυρίος (110’), Ανδρέας Κυρίου (115’)

 

ΛΕΩΝΙΔΙΟ: Γιαννούσης, Λάτσης, Βρεττάκης, Παν. Κυρίος, Τσεμπελής (62’ Κατσικαδάς (106’ Δολιανίτης), Γιαννούσης, Κιρβαλίτζε, Χιώτης, Πιτ Κυρίος, Α. Κυρίος, Μπακάλης – Κέλλυ (125’ Λάτσης) 

 

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ: Καραμπής, Παρασκευόπουλος, Ζιάζαρης, Σιόλας (81’ Μήτρου), Ζόγκολι, Ντρέου, Σ. Μούστο, Θ. Μούστο, Βλαχοκυριάκο, Νέζος (79’ Τρυφωνόπουλος), Σέχου (106’ Δρόσος)

 

Διαιτησία: Βεργέτης Χρήστος

 

Βοηθοί: Αναστόπουλος Δ., Νίκα Ι.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!