ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Η κριτική της "αυτοκτονίας"

Σε ένα δικό του παιχνίδι, ο Αστέρας γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Κέρκυρα, χάνοντας τη ευκαιρία να πάρει την πολύτιμη νίκη. Διαβάστε μέσω του a-s την απόδοση των "κιτρινομπλέ".

 

 

Ντοναρούμα: Στις πιο πολλές φάσεις ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του. Στα δύο γκολ που δέχθηκε δεν φέρει αποκλειστική ευθύνη, καθώς η αμυντική λειτουργία της ομάδας γενικά ήταν τραγική.

 

Μπέρτος: Επέστρεψε στο βασικό σχήμα, δίπλα στον Γεβγέν Σελίν. Δεν τα πήγε καλά όπως θα περιμέναμε καθώς αρκετές φορές έχανε τις προσωπικές μονομαχίες που είχε με τους αντιπάλους του.

 

Σελίν: Στο δεύτερο γκολ των Φαιάκων, ο Ουκρανός έχασε τον Τουράμ, με τον τελευταίο να σουτάρει για το 2-1. Γενικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι υπηρεσίες του Σελίν ήταν ανεπαρκείς. 

 

Καλτσάς: Για δεύτερο παιχνίδι αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας. Είχε και κάποια ανεβάσματα, χωρίς όμως να καταφέρνει να γίνει απειλητικός.

 

Κυριακόπουλος: Δύσκολο έργο για τον νεαρό οπισθοφύλακα, καθώς οι Γκόμες και Γεωργίου που βρισκόντουσαν στην αριστερή πλευρά έκαναν το έργο του δυσκολότερο. Παρ' όλα αυτά χρειάζεται περισσότερη δουλειά στο παιχνίδι του.

 

Τσουκαλάς: Είχε σωστά μαρκαρίσματα και πολλά τρεξίματα. Στο επιθετικό κομμάτι δεν βοήθησε ιδιαίτερα.

 

Ιγκλέσιας: Δεν φάνηκε στο παιχνίδι ο Αργεντινός. Έχανε αρκετές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να βγαίνουν γρήγορα στην αντεπίθεση. 

 

Μάσα: Ίσως ο καλύτερος αλλά και ο μοιραίος παράλληλα του Αστέρα. Χάρη σ' αυτόν η ομάδα του προηγήθηκε στο σκορ, όμως στο 80' δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, από πλεονεκτική θέση για να κάνει το 2-1.

 

Φαρίνια: Πραγματοποίησε μέτριο παιχνίδι. Είχε όρεξη, ιδέες ενώ πολλές φορές αποτελούσε κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα. Οι προσπάθειες του όμως δεν είχαν αποτέλεσμα.

 

Στανισάβλιεβιτς: Αρκετά κινητικός στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθούσε να απειλήσει είτε από τα πλάγια είτε από τον άξονα. Χαρακτηριστική η μεγάλη χαμένη φάση στο 27', όταν βγήκε απέναντι στον Κουτζαβασίλη, με τον γκολκίπερ της Κέρκυρας να του λέει "όχι". 

 

Μανιάς: Έχασε αρκετές ευκαιρίες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στην μεγαλύτερη φάση του παιχνιδιού στο 80', ο Μιχάλης Μανιάς για κακή του τύχη σημάδεψε το δοκάρι. Φαίνεται πάντως πως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη του φόρμα. 

 

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

Οι αλλαγές

 

Δημούτσος: Με την έλευση του στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε κυρίως να κρατήσει την κατοχή. Συμμετείχε και στο επιθετικό κομμάτι του Αστέρα, όμως ήταν ανεπαρκής.

 

Ιωαννίδης: Αγωνίστηκε δίπλα στον Μανιά στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης. Πίεζε όσο μπορούσε την αντίπαλη άμυνα αλλά γενικά ήταν ακίνδυνος. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!