ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Να ξεπεράσει τα όρια του!

Ο Αρκαδικός αντιμετωπίζει στην Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο για την 28η αγωνιστική της Α2 Ανδρών. Διαβάστε το σχόλιο του Χρήστου Γεννιά.

 

Σαν σήμερα το 1930  ο Άρης  νικάει τον Πανιώνιο με 64-27 στο γήπεδο της ΧΑΝΘ, ανακηρύσσεται πρωταθλητής και ταυτόχρονα κατακτά τον πρώτο τίτλο του στο μπάσκετ. Μια επέτειος πολύ σημαντική για να καταλάβουμε όλοι πόσα πολλά έχει πετύχει ο Αρκαδικός με την μόλις 40χρονη ιστορία και σε μια τόσο μικρή πόλη ,μιας και στο αυριανό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη (22/04., 17.00) απέναντι μας είναι ο ιστορικός Πανιώνιος, ο ένας από τους δυο  φιναλίστ του πρώτου πρωταθλήματος!

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

Μετά την αγχωτική αλλά ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ νίκη επί του πολύ καλού Εθνικού, που ΚΑΙ αντέξαμε τον καταιγισμό τρίποντων με περίσσευμα ψυχής, αλλά  ΚΑΙ ''κλειδώσαμε΄΄ το πλεονέκτημα έδρας στα play-out, όλοι στην ομάδα της Τρίπολης βλέπουν το αυριανό παιχνίδι ως ένα τεστ δυνάμεων ,χωρίς άγχος ,καθώς βαθμολογικά δεν σημαίνει πια τίποτα για εμάς.

Από την άλλη πλευρά όμως  σημαίνει πολλά για τον Πανιώνιο, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού μετά από 26 αγωνιστικές πρώτος και καλύτερος, προχθές στον Χολαργό  έχασε την προνομιούχο πρώτη θέση που δίνει την απευθείας άνοδο! Κάτι σαν να θέλει αλλά να μην μπορεί!!Το χειρότερο απ'όλα είναι όμως ότι λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας ο Σάκης Καρύδας, που πέρασε από την ομάδα μας και έδωσε ΤΑ ΠΑΝΤΑ στον μόλις έναν χρόνο της παρουσίας του εδώ και ήταν ο κορυφαίος της ιστορικής ανόδου στην Α1, έπαθε ρήξη χιαστού και χάνει όλη την υπόλοιπη χρονιά. Ενός κακού μύρια έπονται λοιπόν αλλά αυτή είναι η ζωή στο μπάσκετ και ο ''ιστορικός'' αν θέλει να βρεθεί εκεί που αξίζει πρέπει να αντεπεξέλθει και να συνεχίσει!

Νομίζω ότι ο Αρκαδικός είναι ομάδα ψυχολογίας που στη καλή του μέρα μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε με θεαματικό τρόπο! Σε αντίθετη περίπτωση, με δυσκολία βρίσκει λύσεις απέναντι σε ομάδα με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες όπως έγινε σε πολλά ματς φέτος. Δυστυχώς πρέπει να ζήσουμε με αυτή τη κατάσταση μέχρι το τέλος και να ελπίσουμε ότι στα τελευταία 3 ματς του πρωταθλήματος όλα θα κυλήσουν ήρεμα και απλά, έτσι ώστε την ώρα των play-out ME TO PLEONEKTHMA έδρας δικό μας, να είμαστε έτοιμη σε όλους τους τομείς ,να ξεπεράσουμε τα όρια μας σαν ομάδα ,για να σφραγίσουμε την παραμονή, που αξίζουμε!!

 

 

Υ.Γ. Δεν μπορώ να μην εκφράσω μέσα από τη καρδιά μου, εκπροσωπώντας όλους τους φιλάθλους της Τρίπολης τα ειλικρινή περαστικά μου στον τρομερό αθλητή-άνθρωπο Σάκη Καρυδα, λέγοντας του απλά επειδή τον ξέρουμε καλά, ότι θα βγει και πάλι νικητής όπως πάντα, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να τον θαυμάζουμε στα γήπεδα όπως κάνουμε τόσα και τόσα χρόνια!!!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!