ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 46o ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας για τον 46ο τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας και την εξαιρετική παρουσία των ανθρώπων των δύο ομάδων. Διαβάστε την ανακοίνωση.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:  

 

         "Η  Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ  αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και δημοσίως τους παίκτες, τους προπονητές , τους αρμόδιους παράγοντες και τους φιλάθλους και των δύο ομάδων για την εξαιρετική παρουσία τους κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 46ου τελικού κυπέλλου στις 8 Μαρτίου 2017.

           Ακόμα, θα θέλαμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στην κυπελλούχο ομάδα  του Α.Σ. Λεωνιδίου και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στον θεσμό και κάθε επιτυχία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στην ομάδα του Σ.Σ.Α. Ορχομενού Λεβιδίου για την εξαιρετική της εμφάνιση με την ευχή να ακολουθήσουν κι άλλες μεγαλύτερες επιτυχίες.

           Θα ήταν παράλειψη από μέρους μας να μην επαινέσουμε και την εξαιρετική παρουσία και λειτουργία της διαιτησίας, η οποία συνέβαλε με τη σειρά της στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

           Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης τόσο για την παραχώρηση του γηπέδου προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός όσο και για τη συνεχή και ουσιαστική στήριξη και προώθηση του ερασιτεχνικού αρκαδικού ποδοσφαίρου.

 

           Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Τρίπολης, ο οποίος με τις πρωτοβουλίες των αρμόδιων φορέων συνέβαλε στην όμορφη και πολιτισμένη εικόνα που αρμόζει σε έναν τελικό κυπέλλου".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!