ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Ρεντίκας: "Όλα αυτά είναι μια φούσκα"

Μπλεξίματα έχει ο Ντόβιντας Ρέντικας, καθώς κατηγορείται για συστηματική κλοπή της πρώην συντρόφου του σύμφωνα με λιθουανικό δημοσίευμα.

 

 

Ο Ντόβιντας Ρέντικας ήταν ένας από τους κοινοτικούς που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά στην Α2, βοηθώντας μάλιστα τον Αρκαδικό να παραμείνει στην κατηγορία. Στην παρούσα φάση, πάντως, ο Λιθουανός γκαρντ έχει πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του σάιτ 15min.lt κινδυνεύει μέχρι και με 8ετή κάθειρξη για συστηματική κλοπή της πρώην συντρόφου του!

 

Η Αστος Βαλεντάιτες, μοντέλο και τηλεπερσόνα στην πατρίδα της, κατηγορεί τον πρώην παίκτη του Αρκαδικού ότι την έκλεβε συστηματικά από το 2014 έως και το καλοκαίρι του 2016, αποσπώντας της ως επί τω πλείστον χρυσαφικά αξίας. Η υπόθεση έχει οδηγηθεί στο δικαστήριο και όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Ρέντικας έχει παραδεχτεί μέρος των κατηγοριών που του απαγγέλθηκαν.

 

Τη σεζόν που πέρασε ο Ρέντικας είχε 16,8 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο στην Α2 με τη φανέλα του Αρκαδικού.

 

Το δημοσίευμα του σάιτ 15min.lt ότι ο Ντόβιντας Ρέντικας κινδυνεύει με οκταετή κάθειρξη λόγω συστηματικής κλοπής της πρώην κοπέλας του, έπεσε για πολλούς σαν κεραυνός εν αιθρία. Αυτό δεν ισχύει πάντως και για τον ίδιο τον πρώην γκαρντ του Αρκαδικού. Πολύ απλά διότι ο Ρέντικας το έχει ξαναδεί αυτό το έργο.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Το Sport24.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον 25χρονο γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πατρίδα του, και είπε τη δική του πλευρά για την ιστορία που δημιούργησε η Αστος Βαλεντάιτες, η σύντροφός του από το 2014 έως το 2016, η οποία τον κατηγορεί ότι τον έκλεβε συστηματικά επί μία τριετία και υποστήριξε ότι η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης.

 

"Πέρυσι έστελνε μηνύματα σε συμπαίκτες μου και με κατηγορούσε"

 

“Όλα αυτά είναι βλακείες. Μία φούσκα. Είναι αποκυήματα της φαντασίας μιας πληγωμένης γυναίκας. Δημοσιότητα θέλει μόνο και απλά δεν έχει αρκετή τελευταία. Πάντα αυτό επιζητούσε” τονίζει ο Ρέντικας. “Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει πει άσχημα πράγματα για μένα. Πέρυσι, πριν έρθω στον Αρκαδικό, έστελνε μηνύματα στους συμπαίκτες μου και με κατηγορούσε. Παλιότερα, όσο ήμασταν μαζί, είχε κάνει μήνυση και σε μία άλλη γυναίκα για τρελά πράγματα” υποστηρίζει ο Ρέντικας.

 

“Δεν θα έκανα διακοπές στην Ελλάδα (σ.σ. έρχεται στη χώρα μας σε μερικές ημέρες) εάν κινδύνευα με οκταετή φυλάκιση. Δεν έχει τίποτα εναντίον μου για να με πάει στο δικαστήριο. Η γυναίκα είναι απλά πληγωμένη που χωρίσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι όταν ήρθα στην Ελλάδα. Ζηλεύει” καταλήγει ο Λιθουανός γκαρντ.

ΠΗΓΗ:Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!