ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

Στις Βρυξέλλες ο Χρήστος Λαμπρόπουλος (pics)

O Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, συμμετείχε στο 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, το διήμερο 16-17 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Το μήνυμα του Πρωταθλητή Ελλάδος Χάρη Καστραντά

Ο Αρκάς ποδηλάτης Χάρης Καστραντάς αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για το 2017 στην ποδηλασία και στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook κάνει μία αναδρομή τα όσα έζησε.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αναλυτικά το μήνυμα του:

"Μια επιτυχία που τη ''μαγειρεύω'' από το 2014 αλλά δε μπορώ να πετύχω για λόγους που δεν είναι στο χέρι μου. Η προετοιμασία μου γι αυτή τη χρονιά ξεκίνησε μόνο με το στόχο της πρώτης θέσης και όλα ήταν κουρδισμένα για να γίνει πραγματικότητα! Όποιον αγώνα έτρεξα φέτος, στο μυαλό μου είχα το πανελλήνιο πρωτάθλημα και τη στιγμή που θα φορούσα την πολυπόθητη φανέλα με τη σημαία της Ελλάδας. Από δω και πέρα θα έχω αυτό το ευχάριστο βάρος στο στήθος μου και θα δίνω το 100% σε κάθε αγώνα για να μας κάνω περήφανους και να δείχνω σε όλους πως έχουμε ποδηλασία παρ' όλα τα προβλήματα μας ως χώρα. Στόχος μου είναι να τερματίσω με τα χέρια ψηλά σε αγώνες στο εξωτερικό και όλοι να μάθουν πως ''υπάρχουμε'' όχι μόνο στο χάρτη αλλά και ως ποδηλατική δύναμη που έχει τα ταλέντα και τη μορφολογία ως χώρα να αναπτυχθεί!

 

Αγωνιστικά τώρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα για μένα κύλησε ομαλά και χωρίς άγχος, ερχόμενος από το γύρο Σερβίας με την κίτρινη φανέλα και την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Με σύμμαχο την ομάδα μου Iliadis Giannis και Manos Blavakis που τα έδωσαν όλα για μένα, μπήκα στην εκκίνηση με το πλάνο ''βλέποντας και κάνοντας''καθώς ένας μονοήμερος αγώνας είναι πάντα απρόβλεπτος και ποτέ δε βγαίνει όποιο πλάνο κι αν καταστρώσεις.. Μετά από πολλές επιθέσεις στο 80ο χιλιόμετρο βρέθηκα αποσπασμένος....με τον εαυτό μου και με σταθερό ρυθμό πήρα 35΄΄ προβάδισμα. Γνωρίζοντας πως με κυνηγά όλη η ελληνική ποδηλασία δεν ενθουσιάστηκα να χαραμίσω δυνάμεις για να πάρω διαφορά και έτσι μετά από περίπου 25 μοναχικά χιλιόμετρα επέστρεψα στο μεγάλο γκρουπ που ήταν έτοιμο να ανηφορίσει τους τοξότες ένα βουνό 11 χιλιομέτρων.

Έχοντας εμπιστοσύνη στα πόδια μου ανέβηκα το βουνό αποσπασμένος με άλλους 2 αθλητές και στη συνέχεια γίναμε 5. Τότε αποφάσισα πως θα τα παίξω όλα για όλα στο τελευταίο δύσκολο βουνό στην Ξάνθη. Μετά από 170 χιλιόμετρα μόνο ο πιο δυνατός θα επιβίωνε και έτσι ήμουν έτοιμος να τα δώσω όλα. Η κορυφή του βουνού με βρήκε παρέα με τους πολύ δυνατούς Stelios Farantakis και κυνηγό λίγο πιο πίσω τον Polychronis Tzortzakis. Όλα ήταν ανοιχτά και μετά από τη γρήγορη κατηφόρα φτάσαμε στην τελική ευθεία. Ο χρόνος μάς πίεζε καθώς δε μπορούσαμε να κόψουμε πολύ γνωρίζοντας πως ο Πολ ερχόταν από πίσω και έτσι ξεκίνησα το σπρίντ μου νιώθοντας εξαιρετικά δυνατός και έτσι κατέκτησα την πρώτη θέση του εθνικού μας πρωταθλήματος!!!

Φυσικά όλο αυτό δεν το κατόρθωσα μόνος μου και σε επόμενη ανάρτηση θα αναφέρω όλους όσοι έπαιξαν ρόλο για τις επιτυχίες μου φέτος με κερασάκι στην τούρτα το πανελλήνιο πρωτάθλημα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!