ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

"Καθάρισε" με τριάρα τον Ολυμπιακό η Κ20 (VIDEO)

Η Κ20 του Αστέρα υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομών, παίρνοντας μεγάλη νίκη με το εμφατικό σκορ 3-0, κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

 

 

Το παιχνίδι άρχισε με τους Αρκάδες να έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, κλείνοντας αποτελεσματικά χώρους στους αντιπάλους τους.

 

Ο Αστέρας έψαχνε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ, χάνοντας διαδοχικές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. 

 

Γιουβέντους Ρεάλ

 

Τελικά, αυτό ήρθε στο δεύτερο μέρος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 64' οι "κιτρινομπλέ" βρήκαν δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με τον Δουβίκα μετά από ασίστ του Συρεγγέλα, πετυχαίνοντας το 1-0.

 

Δεν έμειναν όμως εκεί, καθώς στο 78' κατάφεραν να "σφραγίσουν" τη νίκη με το τέρμα του Μπαστιάνου, κάνοντας το 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Συρεγγέλας στις καθυστερήσεις, μετά από ωραία πάσα του δημιουργού του πρώτου τέρματος, Δουβίκα, διαμορφώνοντας και το τελικό 3-0.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Τσέκος, Ζήσης, Ευαγγέλου, Άσσεν, Μακροστέργιος, Νικολακόπουλος, Νάτσης, Συρεγγέλας, Τσιώλης, Μπαστιάνος

 

Έπαιξαν και οι: Δουβίκας, Ζήσης, Μπινιώρης

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!