ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Η δύναμη του τώρα

Σαν σήμερα το 1821 σημειώνεται η πρώτη μεγάλη μάχη της ελληνικής επανάστασης, η μάχη στο Βαλτέτσι, και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης βρίσκεται προ των πυλών της Τρίπολης. Έτσι και η ομάδα μας,μετά τη μεγάλη νίκη της προχθές απέναντι στο Ηράκλειο, με 2-1 νίκες υπέρ της πια, βρίσκεται και αυτή προ των πυλών της παραμονής στην Α2.

 

 

Τόνισα προχθές σε όλους ότι το σημαντικότερο από το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι το αποτέλεσμα και μόνο αυτό! Πραγματικά δεν με ένοιαζε προσωπικά πως θα έπαιζε η ομάδα και αν θα προσέφερε θέαμα. Είναι τόσο σημαντικό και κρίσιμο το σημείο που βρίσκεται που πρέπει και ο κόσμος να καταλάβει την κρισιμότητα αλλά και τις συνθήκες αυτού του πολύ ιδιαίτερου αγώνα!

 

Ο φόβος και το άγχος υπάρχουν σε όλες τις ομάδες σε παρόμοια παιχνίδια,και παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια τους. Μόνο αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου προς το καλύτερο, και ο Αρκαδικός αυτό το κατάφερε και έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα!Ελπίζω τώρα,που έχει διώξει τους φόβους του και που έχει τη δύναμη του.

 

Γιουβέντους Ρεάλ

 

Τώρα λόγω του 2-1, να πάει και να κάνει μέσα στην έδρα του Ηρακλείου το καθήκον του. Να κάνει την 3η του εκτός έδρας νίκη στη φετινή Α2, μια νίκη που θα του δώσει την παραμονή που τόσο αξίζει! Είναι τόσο συναρπαστικό το ταξίδι όλα αυτά τα χρόνια με την ομάδα μας, που κανείς υγιής φίλαθλος ΔΕΝ θέλει να τελειώσει.

 

Το μομέντουμ είναι υπέρ μας, η ψυχολογία είναι και αυτή υπέρ μας, καλύτερη ομάδα έχουμε, ας πάμε να πάρουμε το παιχνίδι και να μείνουμε στην κατηγορία, να τελειώνουμε λοιπόν, για να δούμε το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία και ηρεμία.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!