ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

ΤΖΟΥΓΚΑΡΑΚΗΣ: "Να τελειώσουμε την υπόθεση παραμονής από το Σάββατο"

Ο Σάββας Τζουγκαράκης δήλωσε ικανοποιημένος μετά την νίκη κόντρα στο Ηράκλειο και έδωσε το σύνθημα για νίκη παραμονής και στον εκτός έδρας αγώνα.

  Γιουβέντους Ρεάλ

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Τζουγκαράκης:

Για τον αγώνα με το Ηράκλειο…

"Ήταν το κρισιμότερο γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι από τα τρία της σειράς. Θέλουμε μία νίκη ακόμα για να εξασφαλίσουμε την σωτηρία μας. Θεωρώ ότι η νίκη μας αυτή μας έδωσε και ψυχολογικό πλεονέκτημα και ελπίζω να τελειώσουμε την σειρά το Σάββατο και να μην χρειαστεί να επιστρέψουμε στην Τρίπολη για να παίξουμε τελευταίο παιχνίδι".

 

Για το αν υπήρχε πίεση…

"Υπήρχε πολύ ψυχολογική πίεση παρόλα αυτά παίξαμε καλύτερα και ήμασταν πιο ενωμένοι. Σίγουρα υπήρχε ένα άγχος που βγήκε σε νευρικότητα στην επίθεση αλλά παλέψαμε στην άμυνα και τα καταφέραμε. Η άμυνα ήταν αυτή που μας έδωσε την νίκη".

 

Για το αν άγχωσε τον Αρκαδικό ο ρόλος του φαβορί…

"Σίγουρα είχαμε ένα άγχος γιατί ξεκινούσαμε στην έδρα μας και έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Το παιχνίδι πήγε όπως το θέλαμε με εξαίρεση ένα come back του Ηρακλείου και καταφέραμε και το κερδίσαμε".

 

Για το αν τελειώσει η σειρά στην Κρήτη…

 

 "Κατά ένα μεγάλο ποσοστό θεωρώ πως ναι. Πλέον η πίεση είναι στο Ηράκλειο και βάση αυτόν που είδαμε πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και εκτός έδρας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!