ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Έκλεισε με ήττα τα φιλικά και τη σεζόν

Ο Αστέρας υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", σε φιλική αναμέτρηση χωρίς όμως να καταφέρνει να φτάσει στη νίκη. Η ομάδα από το Περιστέρι επικράτησε με 1-0, χάρη στο τέρμα που πέτυχε στο 24' ο Ντιγκινί.

 

 

Ο Στάικος Βεργέτης επέλεξε για την βασική ενδεκάδα τον Αθανασιάδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Ζουμά και Τριανταφυλλόπουλο στα στόπερ και τους Γιαννούλη-Άσεν να βρίσκονται στα άκρα. Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Στανισάβλιεβιτς, Καλτσάς και Μπαρμπόσα ήταν στην μεσαία γραμμή ενώ ο Σεντρίκ Γκοντό ήταν στην κορυφή της επίθεσης για τον Αστέρα.

 

 

Γιουβέντους Ρεάλ

 

Το παιχνίδι άρχισε με τον Αστέρα να ψάχνει ένα γρήγορο γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ. Στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γκοντό επιχείρησε το σουτ, με τον Γκορμπούνοφ να μπλοκάρει την μπάλα.

 

Στο 24' ο Ατρόμητος κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Νικολά Ντιγκινί. Ο 28χρονος επιθετικός με το αριστερό του πόδι εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, χωρίς να αφήσει στον Αθανασιάδη περιθώριο αντίδρασης, πετυχαίνοντας το 0-1.

 

Δύο λεπτά αργότερα, ο Αστέρας λίγο έλειψε να φέρει και πάλι το ματς στα ίσα. Ο Τσιλιανίδης βρέθηκε εκτός περιοχής, επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, και η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

 

Στο ημίχρονο ο Μιχάλης Μανιάς παρέλαβε το βραβείο του "BADOUNAS MVP" και πρώτου σκόρερ με τη φανέλα του Αστέρα, από τον εκπρόσωπο της εταιρείας ρόλοι κόσμημα, Νίκο Μπαντούνα.

 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Στάικος Βεργέτης έδωσε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αγωνιστούν, βλέποντας τις δυνατότητες τους για τη νέα χρονιά.

 

Το τελευταίο σφύριγμα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης βρήκε τον Ατρόμητο νικητή, με σκορ 1-0.

 

Η βασική 11αδα του Αστέρα: Αθανασιάδης, Assen, Γιαννούλης, Καλτσάς, Zouma, Τριανταφυλλόπουλος, Τσουκαλάς, Gondo, Τσιλιανίδης, Stanisavljevic, Barbosa.

 

Έπαιξαν και οι:Τσιφτσής, Κυριακόπουλος, Ευαγγέλου, Μανιάς, Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Τσιώλης, Κοντογιαννόπουλος, Μακροστέργιος.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!