ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Εμπρός Αρκαδικέ!

 Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Αρκαδικό, αφού το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ήρθε! Διαβάστε το σχόλιο του Χρήστου Γεννιά για το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο το Ηράκλειο.

 

 Με πλεονέκτημα έδρας, που με τόσο κόπο κατέκτησε, απέναντι στο Ηράκλειο (Τετάρτη 10/05,ΔΑΚ Τρίπολης,@ 16.00) οι παίκτες του Γιάννη Διαμαντάκου ψάχνουν τη νίκη που θα αποτελέσει και το πιο μεγάλο βήμα σε αυτή τη σειρά, αφού το 2-1, αν γίνει, θα είναι από όλες τις πλευρές κομβικό!

Αμέσως μεταφέρουμε το άγχος στην ομάδα της Κρήτης, πάμε το Σάββατο με λιγότερη  πίεση στην έδρα του Ηρακλείου να ''τελειώσουμε'' με την παραμονή, αλλά έχουμε και την ασφάλεια της έδρας σε περίπτωση που δεν κάνουμε το διπλό εκεί.

Γιουβέντους Μονακό

 

Όπως είχε πει και ο Λ.Νάιζερ, δεν πρέπει να ξεχνάμε όταν δείχνουμε κάποιον με το ένα δάχτυλο, ότι τα υπόλοιπα τρία δάχτυλα δείχνουν εμάς τους ίδιους και ο Αρκαδικός θα πρέπει να το θυμάται αυτό σε όλη τη σειρά αγώνων. Δεν φταίει κάνεις και τίποτα παρά μόνο ο ίδιος του ο εαυτός για την κατάσταση που έχει βρεθεί, έτσι κι αλλιώς δεν έχει χαθεί απολύτως τίποτα και στο τέλος όταν γίνει η τελική σούμα, αν σωθεί ,κανέναν δεν θα τον ενδιαφέρει πως σώθηκε!

Η εκτός έδρας νίκη  με το Παγκράτι ήταν από όλες τις πλευρές ωφέλιμη και έτσι τώρα με το Ηράκλειο καλούμαστε να κάνουμε αυτό που μπορούμε στην πολύ δυνατή έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας! Σε αυτά τα παιχνίδια μιλάνε οι παίκτες με προσωπικότητα και θεωρώ ότι η ομάδα μας τους έχει! Αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα.

 

Ευελπιστώ σε ένα γεμάτο γήπεδο, αλλά τονίζω κάτι σε όλους, παίκτες και κόσμο. Σε ΑΥΤΟ το παιχνίδι, ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και τίποτα άλλο! Εμπιστοσύνη, στήριξη και πάθος λοιπόν για το μεγάλο βήμα. Εμπρός Αρκαδικέ!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!