ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Το μεγάλο "θέλω" του Αστέρα!

Οποιος έβγαλε τη φράση... "δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει μόνο δεν θέλω", μάλλον δεν έχει δει το φετινό Αστέρα. Η ομάδα θέλει, τον τελευταίο καιρό μάλιστα θέλει πολύ, αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά για να αλλάξει αυτό που της συμβαίνει φέτος. 

 

Για την ακρίβεια, αν θέλαμε να το παραφράσουμε και λίγο, η πραγματικότητα είναι ότι "δεν την θέλει κιόλας. Αλλά αυτή είναι και μια κουβέντα που θα έπρεπε να έχει αλλάξει ο ίδιος ο Αστέρας. Να μην έχει ανάγκη να στέκεται μετά από κάθε παιχνίδι στο πόσα έπιασε ένας Πασχαλάκης... 

 

Αλλά είπαμε ότι η ομάδα θέλει, αλλά δεν μπορεί. Να κάνει για παράδειγμα αυτό που έκανε η Βέροια στην Κέρκυρα, βάζοντας σε ένα παιχνίδι τέσσερα γκολ, ενώ σε 24 είχε πετύχει 11. Ή να κάνει αυτό που έκανε ο Λεβαδειακός, βάζοντας δύο γκολ στην έδρα της Ξάνθης, που κυνηγάει την πεντάδα, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα εκτός έδρας παιχνίδια του είχε βάλει μόλις τρία... 

 

Ο Αστέρας είναι φανερό ότι θέλει να κάνει στη διάρκεια των αγώνων του πολλά περισσότερα από αυτά που τελικά κάνει. Αν τα είχε κάνει, τώρα δεν θα μιλούσαμε για περιπέτειες. 

 

Αλλά στην παρούσα φάση, είναι πολύ σημαντικό ότι προσπαθεί πολύ για να αλλάξει όλη αυτή την κατάσταση. Είναι στοιχείο πολύτιμο και θα είναι καθοριστικό για τη συνέχειά του. Πρέπει σε αυτή τη θέληση και στη διάθεση που έχει, ανεξάρτητα αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που (του) πρέπει, να "πατήσει". Και τελικά να "χτίσει". 

 

Υπάρχει κάτι επίσης θετικό, που αναδείχθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ. Οτι όλη αυτή η προσπάθεια έγινε μέσα σε κλίμα υγείας. Με τον πρώτο που έδωσε το σύνθημα για αυτό, να είναι ο κόσμος. Στήριξη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ακόμη και όταν η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ. 

 

Αξίζουν συγχαρητήρια στους φιλάθλους του Αστέρα, πρέπει όλο αυτό να το προασπίσουν, να το υπερασπιστούν και να το προσφέρουν στην ομάδα τους. Στον Αστέρα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!