ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Βεργέτης: "Η ομάδα έδειξε πείσμα και πάθος"

Ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε στο πείσμα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του και πάλεψαν κόντρα στον ΠΑΣ, τονίζοντας πως ο Αστέρας σε ακόμη ένα παιχνίδι, δεν γνώρισε την ήττα παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ.

 

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Αρκάδων στη συνέντευξη Τύπου:

 

"Προετοιμαστήκαμε σήμερα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ καλή συνοχή στις γραμμές της. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον σχηματισμό μας για να μπορέσουμε να κουμπώσουμε τα μαρκαρίσματα. Σε πολλά διαστήματα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθήσαμε τόσο από τον άξονα όσο κι από τις πλευρές να διασπάσουμε τη συνοχή των Ιωαννίνων. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις από πλευράς μας.

Δυστυχώς όταν δέχεσαι ένα "ανώριμο" γκολ έχεις δύο πράγματα να κάνεις. Αρχικά να κυνηγήσεις την ισοφάριση και στη συνέχεια να προσέξεις τις μεταβιβάσεις των αντιπάλων σου για να μην βρεθείς εκτεθειμένος από τους χώρους που δημιουργείς, κάνοντας την ομάδα πιο επιθετική. Παρά το γεγονός όμως ότι κάναμε πιο επιθετική την ομάδα τα παιδιά δούλεψαν καλά στις μεταβιβάσεις, και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους μας να δημιουργήσουν άλλη φάση στο παιχνίδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Αστέρας να πιέζει για την ισοφάριση, όπου κι ήρθε αλλά και για ένα παραπάνω γκολ. Έχουμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.

 

 

Για τις ευκαιρίες του Κώτσιρα: "Θα ήταν καλό να μην απομονωθούμε σ' ένα άτομο. Ο Γιάννης έπαιξε στο δεξί άκρο του συστήματος μας. Είχε τους χώρους να δημιουργήσει, γεγονός που τα κατάφερε, καθώς απ' αυτόν προήλθε το γκολ. Είναι ένα παιδί που είναι στην αξιολόγηση μας καθημερινά και θεωρώ δεδομένο πως θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες".

 

Για την προσπάθεια των παικτών: "Είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια της ομάδας. Η ομάδα και στα δύο ματς που ήμουν στον πάγκο, δέχθηκε γκολ και αρνήθηκε να χάσει. Είχε πείσμα, πάθος στοιχεία που αντικαθιστούν τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν".

 

Τέλος ο 40χρονος τελικός σχολίασε τον τρόπο που η ομάδα του δέχθηκε γκολ αλλά τον φόβο να μην δεχθεί δεύτερο τέρμα στα τελευταία λεπτά: "Όπως και στη Λιβαδειά, έτσι και σήμερα δεχθήκαμε γκολ από οργανωμένη άμυνα. Αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να το δούμε. Το θετικό είναι πως η αμυντική λειτουργία ήταν αρκετά καλή, καθώς δεν δεχθήκαμε πολλές φάσεις από τους αντιπάλους μας. Νομίζω πως από το 70’ και μέτα αυτό έγινε ασυναίσθητα από τους παίκτες, για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Δεν δόθηκε τέτοια εντολή από εμάς. Αλλά εκείνη την ώρα είχαμε τον Μάσα με πρόβλημα στην γάμπα, τον Μανιά να μην μπορεί να τρέξει από τους πόνους και όλα αυτά ενδεχομένως να συντέλεσαν σ’ αυτή την εικόνα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!