ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Να σηκώσουν κεφάλι

Σε ένα δικό του παιχνίδι, ο Αστέρας τελικά δε μπόρεσε να φτάσει στη νίκη που τόσο χρειαζόταν κόντρα στον ΠΑΣ. Ήταν θέμα ατυχίας; Συγκέντρωσης; Ανικανότητας;

 

 

Ίσως και τα τρία αυτά μαζί. Ήταν δεδομένο πως ο Αστέρας θα κυνηγούσε τους τρεις βαθμούς, που τόσο χρειαζόταν για να μπορέσει να σηκώσει κεφάλι και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. 

 

Τελικά αυτοί δεν ήρθαν. Λίγο η καταπληκτική εμφάνιση του Πασχαλάκη που είπε πολλές φορές "όχι" σε προσπάθειες των Αρκάδων, λίγο η μη σωστή αξιοποίηση των τελικών φάσεων. Λίγο απ' όλα "ανάγκασαν" τον Αστέρα να φύγει με την ισοπαλία.

 

Στα θετικά είναι το γεγονός πως αρνήθηκε γι’ ακόμα ένα παιχνίδι να ηττηθεί. Όπως και στη Λιβαδειά έτσι και στον αγώνα με τον ΠΑΣ, η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ και τελικά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να σώσει στο τέλος την παρτίδα. Όμως δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί.

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Είναι στενάχωρο για όλους μας να βλέπουμε τον Αστέρα, σ' αυτή τη θέση. Ένα μεγάλο γαμώτο, αν μου επιτρέπεται η έκφραση, γι’ αυτή την ομάδα που συνηθίσαμε να είναι σε υψηλές πτήσεις, όχι μόνο σε Ελλάδα αλλά και σε Ευρώπη.

 

Υπάρχουν δύο εβδομάδες τώρα για να φορτίσουν καλά, οι "κιτρινομπλέ" τις μπαταρίες τους και να πάνε στο Αγρίνιο, για να πάρουν το διπλό. 

 

Σ' αυτό τον χρόνο θα πρέπει στις προπονήσεις τους, να κοιτάξουν τα όποια λάθη υπήρξαν στα τελευταία παιχνίδια και να φροντίσουν να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Πόσω μάλλον να δώσουν έμφαση στην βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας, καθώς όπως δήλωσε και ο Στάικος Βεργέτης, η ομάδα δέχεται γκολ ενώ είναι οργανωμένη. Και "ανώριμα" γκολ…

 

Καλό θα ήταν ο Αστέρας, να κοιτάξει κατάματα τον κίνδυνο του υποβιβασμού που παραμονεύει και να προσέξει τα επόμενα αποτελέσματα αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Μιας και όπως είδαμε στην Super League, όλα ανατρέπονται και όλα γίνονται απ' όλες τις ομάδες.

 

Υ.Γ:  Ο Μανιάς φάνηκε πόσο αξιόπιστη λύση είναι για την επίθεση. Ειδικά όταν έχει δίπλα του ακόμα έναν φορ δίνοντας του βοήθειες και ανοίγοντας χώρους, το έργο ολόκληρης της ομάδας γίνεται ευκολότερο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!