ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

O "Ελέ" στη συνάντηση των προπονητών (PHOTOS)

Ο Μίχαελ Σκίμπε συναντήθηκε με 10 από τους 16 προπονητές ομάδων της Super League, ανάμεσά τους και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

 

Στο ξενοδοχείο Metropolitan πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον ομοσπονδιακό προπονητή, Μίχαελ Σκίμπε και τους προπονητές των ομάδων της Super League. Από τους 16 έλειπαν οι 6 και συγκεκριμένα οι κ.κ. Παπαδόπουλος (Ηρακλής), Ντόστανιτς (Λεβαδειακός), Μιλόγεβιτς (Πανιώνιος), Παράσχος (Πλατανιάς), Λουτσέσκου (Ξάνθη) και Κορακάκης (Ατρόμητος). Οι δυο τελευταίοι γιατί έχουν μεταξύ τους αγώνα απόψε στην ακριτική πόλη και δεν θα μπορούσαν να δώσουν το παρών στην συνάντηση.

Πάντως, οι προπονητές των τεσσάρων "μεγάλων" έδωσαν κανονικά το παρών, αφού οι Μπέντο, Κετσπάγια, Στραματσόνι και Ίβιτς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ομοσπονδιακού εκλέκτορα, όπως και ο τεχνικός του Αστέρα, Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Παρόντες ήταν και οι προπονητές της Εθνικής Νέων και Ελπίδων, Γιάννης Γκούμας και Αντώνης Νικοπολίδης, όπως και ο βοηθός του Γερμανού ομοσπονδιακού μας εκλέκτορα, Κώστας Τσάνας. Μάλιστα, ειδική άδεια από τη Λεβερκούζεν είχε πάρει και ο Ηρακλής Μεταξάς, ο οποίος πάντως δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της Εθνικής.

Από 'κει και πέρα, μετά το τέλος της συνάντηση που κράτησε κάτι λιγότερο από δυο ώρες, ο Μίχαελ Σκίμπε έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, αναφερόμενος τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο θέμα των Ελλήνων παικτών και στον χρόνο συμμετοχής τους στις ομάδες. Αυτό είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να λυθεί και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί συγκεκριμένα για τους Μανιάτη και Τζιόλη.

"Μιλήσαμε για το ξεκίνημα της σεζόν και ειδικά για τα παιχνίδια από την Αυστραλία και μετά. Η κουβέντα μας πήγε και στους παίκτες που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους και ψάχνουμε να βρούμε λύση με πνεύμα αλληλοκατανόησης. Έγινε μια ανοιχτή και ενδιαφέρουσα κουβέντα και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Ήρθαν όσοι περισσότεροι προπονητές μπορούσαν", είπε αρχικά ο Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος ρωτήθηκε και για τους Μανιάτη και Τζιόλη που δεν παίζουν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά είναι στις κλήσεις του:

"Πρέπει να έχουμε κατανόηση ο ένας για τον άλλον και μετά να βρούμε τις λύσεις. Σημαντικό είναι ότι για να βρίσκεσαι στην Εθνική, θα πρέπει να παίζεις. Εμείς αυτή την στιγμή στεκόμαστε στο πλάι των δυο παικτών και είναι σημαντικοί για μας".

Για τα δυο επικείμενα ματς με Κύπρο και Εσθονία, αλλά και την πορεία της Εθνικής, είπε ότι στόχος είναι οι δυο νίκες, αλλά τόνισε πως με την Κύπρο δεν θα είναι εύκολο το ματς, φέρνοντας ως παράδειγμα και τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Ολυμπιακού για το Europa League.

Για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, σχολίασε: "Δεν βλέπω σταθερό επίπεδο. Υπάρχουν πολλά πάνω κάτω. Χθες στο ντέρμπι είδαμε έναν καλό Ολυμπιακό. Τα τελευταία χρόνια έτσι συνηθίζαμε να τον βλέπουμε στα περισσότερα ματς, αλλά φέτος για πρώτη φορά. Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένοι και θα δούμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!