ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Ευτυχώς υπάρχουν κι άλλοι

Ο Αστέρας έχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό. Όσο παρατείνεται, τόσο πιο σοβαρό γίνεται. Ψυχολογίας; Μάλλον. Δεν εξηγείται, αλλιώς. 

Έχουν περάσει τρεις προπονητές και κανείς δεν έχει αλλάξει κάτι. Το ρόστερ δεν είναι γι' αυτή τη θέση. Ούτε μπορεί να ξέχασαν την μπάλα τα παιδιά που παίζουν. Το βιογραφικό τους υποδηλώνει και την αξία τους.

 

Αλλά, τι συμβαίνει; Ξεκάθαρα: Αν δεν υπήρχαν Βέροια, Ηρακλής και Λεβαδειακός θα έχει πρόβλημα. Όχι, ότι τώρα δεν έχει. Αλλά αν αυτές οι τρεις ομάδες ήταν καλύτερες το πρόβλημα θα ήταν πιο άμεσο και μεγαλύτερο.

 

Η Βέροια έχει οικονομικά κι άλλα προβλήματα, οι παίκτες του Ηρακλή πληρώνονται με το "σταγονόμετρο" κι όμως παίζουν σαν "σκυλιά" σε κάθε ματς. Στη Νέα Σμύρνη, στο Περιστέρι, στο "Καυτανζόγλειο" με τον ΠΑΟΚ. Παντού! Ο Λεβαδειακός δεν έχει παίκτες σαν του Αστέρα. Κι όμως! Παίρνουν κάπου, κάπως, κάποτε βαθμό ή βαθμούς.

 

Ο Αστέρας ούτε αυτό δεν κάνει! Επτά! Επτά! Επτά διαδοχικά ματς με ήττα! Μοιάζει με μία ομάδα που έχει συνηθίσει να χάνει. 

 

Τι να πεις και τι να γράψεις για το επόμενο ματς. Δεν έχει και νόημα, δηλαδή. Το θέμα είναι τι γίνεται από εκεί και πέρα. Μια νίκη των τριών... αλλάζει τα δεδομένα. Η Κέρκυρα σώθηκε, ο Παναιτωλικός σώθηκε, η ΑΕΛ θα το κάνει γιατί παίρνει όλο και κάποιον βαθμό στη Λάρισα.

 

ΥΓ. Προφανώς και πρέπει να πάει για προπονητή. Και κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι ξένος...

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!