ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Αστεράτος Τύπος...Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

 GOAL

 

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ 

Με νέο προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο Αστέρας Τρίπολης προσπαθεί να βγει οπό το αγωνιστικό αδιέξοδο όπου τον έχουν οδηγήσει οι τρεις σερί ήττες του στο πρωτάθλημα, ενώ ήρθε ο καιρός του Κυπέλλου και οι Αρκάδες μπήκαν πάλι στην «πρίζα». Έχοντας αποδεκατιστεί αγωνιστικά από τους τραυματισμούς παικτών του τα δυο προηγούμενα χρόνια με Κισσαμικό και Αιγινιακό (που θα τον συναντήσει και φέτος), σε αγωνιστικούς χώρους που ούτε τα βασικά δεν πληρούσαν, οι Αρκάδες έκρουσαν χθες κατά την κλήρωση το «καμπανάκι» στην ΕΠΟ. θέλοντας να προλάβουν, όπως έλεγαν, άσχημες καταστάσεις για όλες τις ομάδες. Έστειλαν στην ομοσπονδία έγγραφο με το οποίο της  ζητούν να διασφαλιστεί πως τα γήπεδα και οι αγωνιστικοί χώροι που θα φιλοξενήσουν τα ματς θα είναι οι κατάλληλοι και δεν θα θυμίζουν... χωράφια. Και όπως επεσήμαναν χαρακτηριστικά οι Αρκάδες, κανείς δεν ζητάει να γίνουν τα γήπεδα επιπέδου Τσάμπιοvς Λιγκ απότη μια μέρα στην άλλη, αλλά αντάξια μίας αξιοπρεπούς διοργάνωσης.

 

 

SPORTDAY

 

LIVESPORT

 

ΦΩΣ

Δεν φταίει μόνο ο Χάβος για το... μηδέν του Αστέρα 

Η απόλυση του Μάκη Χάβου ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο στο άσχημο ξεκίνημα του Αστέρα στη φετινή χρονιά. Από εκεί και πέρα όμως μέχρι να φορτώνονται όλα τα «στραβά και ανάποδα στον πρώην, πλέον, τεχνικό της ομάδας της Αρκαδίας υπάρχει τεράστια απόσταση. Άλλωστε δεν είναι πολύς ο καιρός που οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας εκθείαζαν το έργο του στο φινάλε της προηγούμενης χρονιάς, παραδέχονταν ότι συμμάζεψε την ομάδα και τελικά ήταν αυτοί που του έδωσαν το τιμόνι και για την επόμενη σεζόν.

Και τον στήριξαν ξεκάθαρα και πριν από λίγες εβδομάδες στο σοβαρό επεισόδιο που είχε με τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη, Εκεί που τους άκουσε όλη η...Τρίπολη, παρότι βρίσκονταν στα αποδυτήρια, και κάποιοι λένε ότι λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια. Επειδή όμως οι δρόμοι τους χώρισαν μετά το «μηδέν στα τρία» άρχισαν να ακούγονται διάφορα. Όπως για παράδειγμα ότι η ομάδα δεν βλεπόταν και ότι η ευθύνη ήταν αποκλειστικά του Χάβου γιατί ο ίδιος σχεδίασε την ομάδα και έκανε τις μεταγραφές. Ως προς την αγωνιστική παρουσία ακόμη και ο ίδιος ο Χάβος παραδέχτηκε ότι «στο ματς της Νέας Σμύρνης κάποιοι έπαιξαν στο 40%», στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με «κάτω τα χέρια» στο πρώτο ημίχρονο και πάλεψε στην επανάληψη, ενώ στο Περιστέρι ήταν βελτιωμένος και θα μπορούσε να πάρει και αποτέλεσμα.

Εκεί που υπάρχει... ένσταση είναι στο θέμα του μεταγραφικού σχεδιασμού. Με βάση τα όσα ακούγονται από την απέναντι πλευρά, όχι μόνο δεν είχε την αποκλειστική ευθύνη αλλά δεν του έγινε καν το χατίρι να αποκτηθούν δύο α παίκτες που τους ήθελε πολύ γιατί τους ήξερε από τη θητεία τους στο Αγρίνιο. Μαρτίνες και Κάπελ λένε οι πληροφορίες ότι είχε ζητήσει μετ’ επιτάσεως ο Χάβος αλλά κανείς από αυτούς δεν πάτησε το πόδι του στην Τρίπολη. Όπως επίσης ότι δεν είχε την παραμικρή αντίρρηση, το αντίθετο μάλιστα πέταγε τη... σκούφια του, στην προοπτική επιστροφής του Μπερτόλιο ο οποίος τελικά πήγε στον ΑΠΟΕΛ. Τώρα τι από όλα συνέβη αυτό είναι κάτι που το ξέρουν πέντε με έξι άνθρωποι που έχουν εμπλακεί στα θέματα αυτά. Οι μεγαλομέτοχοι του Αστέρα, Καϋμενάκης και Μπάκος. οι Γιώργος και Δημήτρης Μποροβήλος, ο Νίκος Γαλανακόπουλος και φυσικά ο Χάβος. Και βέβαια είναι ξεκάθαρο πως οι μεγαλομέτοχοι του Αστέρα δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν σε κανέναν εξηγήσεις για τις αποφάσεις τους.

 

Αν βέβαια αυτή η ομάδα πάει... τρένο στη συνέχεια ως τον Γενάρη, οπότε ενδέχεται να γίνουν προσθήκες, τότε ναι, θα φταίει μόνο ο Χάβος για το άσχημο ξεκίνημα. Διαφορετικά θα φταίνε όλοι όσοι τη φτιάξανε και την αποτελούν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!