ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Κράζεις...? Θαυμάζεις...! (VIDEO)

Επίθεση κατά του Αστέρα Τρίπολης και των φιλάθλων του, εξαπέλυσε ο "δημοσιογράφος-ηθοποιός" Σωτήρης Γεωργούντζος στην γνωστή εκπομπή όπου ενημερώνεται το φίλαθλο κοινό της Μεσσηνίας, "Η ώρα του Σωτήρη".

 

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος απαντώντας στην "αυθόρμητη ερώτηση" της συμπαρουσιάστριας του, Νάνσυς Παπαϊωάννου για τον Αστέρα Τρίπολης, ξεσπάθωσε φωνάζοντας αγανακτισμένος… "Ποιος Αστέρας";

Ξεχνώντας προφανώς πως μέχρι την περασμένη σεζόν ο ίδιος έκανε ρεπορτάζ έξω από το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης με το "φαντεζί" καπέλο του.

 

Αναφέρθηκε μάλιστα και στον κόσμο της πόλης ο οποίος κατά τα λεγόμενα του δεν ασχολείται με την ομάδα (ασχέτως αν έχει κάθε χρόνο κοντά στους 2.000 φιλάθλους μέσο όρο ανά παιχνίδι), καταλήγοντας πως γενικότερα δεν υπάρχει Αστέρας, ξεχνώντας μάλλον την 11ετή συνεχόμενη παρουσία της Αρκαδικής ομάδας στο πρωτάθλημα της SuperLeague και τις συνεχόμενες παρουσίες της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κατά τα λεγόμενα του Γεωργούντζου υπάρχουν μόνο ομάδες όπως η "μαύρη θύελλα", η οποία την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο Α’ τοπικό της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Ο Πανθρακικός, ο οποίος βρίσκεται στο πρωτάθλημα της  Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης. Ο Πανηλειακός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Επιτέλους δώστε του λίγο σημασία. Για μερικά κλικ στο YouTube είναι ικανός να πει τα πάντα!

 

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!