ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Κίνηση που κάτι δείχνει

Τα βιογραφικά δεν παίζουν μπάλα και δεν προδικάζουν το τι θα δούμε από έναν ποδοσφαιριστή μέσα στο χορτάρι. Ωστόσο δείχνουν κάτι πολύ σημαντικό.

 

Μέσα από τις μεταγραφικές κινήσεις μπορείς να δεις το πού το πάει- να το πούμε λαϊκά- μια ομάδα. Από αυτό που ψάχνει και βρίσκει καταλαβαίνεις αν μια ομάδα κάνει κινήσεις απλά γιατί "πρέπει" να γίνει κάτι το καλοκαίρι ή στοχεύει πραγματικά να διορθώσει τα κακώς κείμενα της προηγούμενης χρονιάς.

 

Και να τα διορθώσει όχι παίρνοντας απλά παίκτες για να πάρει σε θέσεις που "πονά", αλλά στοχεύοντας σε ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Προσθήκες που με βάση το βιογραφικό τους μπορούν να φέρουν ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Μια τέτοια κίνηση είναι του Μαδίντα. Φυσικά και είναι άγνωστο αν τελικά πετύχει στον Αστέρα, ωστόσο κοιτώντας το βιογραφικό του, βλέπεις ότι είναι μία μεταγραφή με στόχο να ανεβάσει επίπεδο τους κιτρινομπλέ. Ξεκάθαρα. Αυτό περιμένεις να σου κάνει ο 25χρονος Γκαμπονέζος.

 

Σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία, με πλούσιες παραστάσεις από την Primera και Κόπα Άφρικα και δύο γεμάτες χρονιές τα τελευταία χρόνια στην La Liga 2, ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα. Ένας παίκτης που σφύζει από υγεία, έχοντας υποστεί μια μικρή θλάση μέχρι τώρα στην καριέρα του.

 

Επαναλαμβάνω, όλα τα παραπάνω δεν εγγυώνται την σίγουρη επιτυχία του Μαδίντα στον Αστέρα. Ωστόσο δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Αστέρας... δεν τα έχει παρατήσει (!), όπως κάποιοι θέλησαν να περάσουν με δημοσιεύματα.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!