ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Πάλι χωρίς νίκη

Ούτε στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League, ο Αστέρας δεν έδωσε λόγο στον κόσμο του να πανηγυρίσει κόντρα σε έναν αδιάφορο Ηρακλή. Διαβάστε μέσω του a-s την απόδοση των "κιτρινομπλέ".

 

 

Αθανασιάδης: Γάντια βασικού γι’ ακόμα ένα παιχνίδι. Και στα δύο τέρματα που δέχθηκε θα μπορούσε να είχε καλύτερες τοποθετήσεις. Σε θεωρητικά εύκολες φάσεις, έκανε αβίαστα λάθη που δεν μας έχει συνηθίσει ο νεαρός πορτιέρε.

 

Σελίν: Δεν ήταν κι από τα καλύτερα του παιχνίδια. Αρκετά λάθη, χάνοντας πολλές φορές τους αντιπάλους του. Κατώτερος του μετρίου.

 

Ζούμα: Ντεμπούτο στο φινάλε του πρωταθλήματος, για τον νεαρό στόπερ. Του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός και φάνηκε στο παιχνίδι του. Φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, καθώς χάνει την εναέρια μονομαχία με τον Ζιαμπάρη.

 

Τριανταφυλλόπουλος: Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάνοντας σοβαρό ματς. Σε όσες φάσεις χρειάστηκε να επέμβει έβγαινε πρώτος στην μπάλα και καθάριζε.

 

Κώτσιρας: Αγωνίστηκε στη φυσική του θέση. Με καλές και κακές στιγμές ο Γιάννης Κώτσιρας, έχοντας όμως αρκετές πρωτοβουλίες δημιουργικά. Συμμετείχε και στο πέναλτι που κέρδισε ο Γκοντό, καθώς ήταν αυτός που έβγαλε τον συμπαίκτη του τετ α τετ με τον Γιαννίκογλου. Επίσης, έβγαλε και την ασίστ στον Μανιά, με τον δεύτερο να μην πιάνει σωστά το σουτ.

 

Κυριακόπουλος: Ήταν από τους κορυφαίους. Πατούσε πολύ καλά στο γήπεδο, έκλεινε τους αντιπάλους του και με την ταχύτητα του δημιουργούσε πρόβλημα στην αντίπαλη άμυνα. Η καλύτερη του στιγμή στο παιχνίδι, το καταπληκτικό τέρμα που πέτυχε, το οποίο ήταν και το πρώτο του με την "κιτρινομπλέ" φανέλα.

 

Ιγκλέσιας: Άργησε να βρει ρυθμό, αλλά μετά έκανε την γνωστή δουλειά του. Είχε καλές επιστροφές και αρκετά κλεψίματα, βοηθώντας τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στη δημιουργία φάσεων.

 

Χαμντανί: Θα μπορούσε να είχε παρουσιαστεί καλύτερος. Δεν βοήθησε όσο απαιτούσαν οι περιστάσεις στο χτίσιμο του παιχνιδιού.

Στανισάβλιεβιτς: Είχε διάθεση, χωρίς όμως να παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες. Προσπάθησε να γίνει απειλητικός από στατικές φάσεις, άλλα μάταια. Οσο περνούσε η ώρα βυθιζόταν στην μετριότητα.

 

Γκοντό: Σημείωσε το πρώτο του γκολ, είχε τρεξίματα, κράτησε μπάλα και ήταν καλός σε όλους τους τομείς. Θετική εμφάνιση από τον Αφρικανό επιθετικό, που φάνηκε πως βρήκε τα πατήματα του.

 

Μανιάς: Θέλησε γι’ ακόμα ένα παιχνίδι να χριστεί σκόρερ, χωρίς όμως η μπάλα να του κάνει το χατίρι. Αγωνίστηκε δίπλα στον Γκοντό, έχοντας καλή συνεννόηση με τον συμπαίκτη του.

 

Οι αλλαγές

 

Ευαγγέλου: Αγωνίστηκε σχεδόν σ’ όλο το δεύτερο ημίχρονο. Ο νεαρός αμυντικός απέκτησε περισσότερες εμπειρίες ενόψει του άμεσου μέλλοντος, μιας και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ακαδημίας του Αστέρα.

 

Μάσα: Λίγο έλειψε να βρει δίχτυα. Ο Αργεντινός "ζύγισε" το σουτ του εκτός μεγάλης περιοχής, και με δύναμη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης είχε κι άλλες φάσεις που θα μπορούσε να τις είχε κάνει γκολ.

Τσουκαλάς: Αγωνίστηκε για περίπου τέσσερα λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!