ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις Αστέρας και Ηρακλής

Σε ένα παιχνίδι με πλούσιο θέαμα και γκολ, Αστέρας και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στο φινάλε της κανονικής περιόδου της φετινής Super League.

 

 

Σε ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο, ο Αστέρας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μανιάς επιχείρησε ένα συρτό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Γιαννίκογλου.

 

Ένα λεπτό αργότερα, μετά από μπέρδεμα στην άμυνα του Ηρακλή, ο Μανιάς προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί χωρίς όμως να καταφέρνει να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. 

 

Ο Αστέρας συνέχιζε να ασκεί πίεση και στο 12' ο Σεντρίκ Γκοντό, έχοντας αρκετό χώρο μπροστά του εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, χωρίς όμως να ξαφνιάζει τον γκολκίπερ του Γηραιού. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ψάχνοντας το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ.

 

Στη συνέχεια του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 26’ σε μία φάση που δεν μύριζε γκολ, ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Στο πρώτο κόρνερ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι, ο Μπαστακός εκτέλεσε βρίσκοντας τον Ζιαμπάρη. Ο στόπερ του Ηρακλή, πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Αθανασιάδη, ανοίγοντας το σκορ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

 



Το γκολ των "κυανόλευκων" δεν επηρέασε τους Αρκάδες, που κατάφεραν να φέρουν και πάλι το ματς στα ίσα στο 37'. Ο Κυριακόπουλος μετά από υπέροχη προσωπική ενέργεια, "άδειασε" τρεις αντιπάλους του και νίκησε τον Γιαννίκογλου, φέρνοντας και πάλι το ματς στα ίσα.

 

 

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια με το 1-1. Στην επανάληψη ο Αστέρας, μπήκε αποφασισμένος για να πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ που θα τον έδινε το προβάδισμα. 

 

Τελικά αυτό ήρθε στο 53'. Ο Γκοντό μπήκε στη μεγάλη περιοχή, με τον Γιαννίκογλου να βγαίνει από την εστία του και να ανατρέπει τον νεαρό επιθετικό των "κιτρινομπλέ". Ο ίδιος ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι και χωρίς να δυσκολευτεί, με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα του Ηρακλή, κάνοντας το 2-1.

 

 

Στο 65' ο Αστέρας λίγο έλειψε να πετύχει το 3-1 και να "καθαρίσει" το παιχνίδι. Ο Πάμπλο Μάσα που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα, βρέθηκε μόνος του από την αριστερή πλευρά, επιχειρώντας το πλασέ, με την μπάλα όμως να περνάει ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Γιαννίκογλου.

 

Ο Ηρακλής στη συνέχεια έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 72' για να ισοφαρίσει το ματς. Ο Ηλιάδης βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασιάδη, με τον γκολκίπερ των "κιτρινομπλέ" να του λέει "όχι" με τα πόδια.

 

Τελικά, η ισοφάριση για τον Γηραιό ήρθε στο 76'. Ο Δώνης ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ που κέρδισε η ομάδα του και έστειλε με απευθείας τρόπο την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη, πετυχαίνοντας το 2-2.

 

Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο Αστέρας βρέθηκε κοντά στο 3-2. Ο Μάσα με δυνατό σουτ σημάδεψε για κακή του τύχη το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης, οι Αρκάδες δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα, με το 2-2 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

 

Σκόρερ: Κυριακόπουλος (37'), Γκοντό (53') - Ζιαμπάρης (26'), Δώνης (76')

 

ΑΣΤΕΡΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Σελίν, Ζούμα (56' Ευαγγέλου), Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Στανισάβλιεβιτς (64' Μάσα), Γκοντό, Μανιάς (86' Τσουκαλάς) 

 

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Αργυρόπουλος, Δώνης, Κούρος (80' Καραγκούνης), Γροντής, Πασάς (60' Ηλιάδης), Μπαστακός, Περόνε (60' Λουκίνας)

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!