ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Να μην φοβηθείς τίποτα, Αστέρας είσαι!

Δύο αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε της φετινής Super League, κι ο Αστέρας καλείται να τελειώσει τη σεζόν με θετικά αποτελέσματα.

 

 

Οι διακοπές είναι πάντα επίφοβες. Ναι μεν η ομάδα ξεκουράζεται και φορτίζει τις μπαταρίες της, για να παρουσιαστεί δυνατότερη, αλλά απ’ την άλλη αυτή η μικρή διακοπή από τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, κρύβει κινδύνους.

 

Κινδύνους που μπορούν να αποβούν μοιραίοι για τον Αστέρα. Ένα στραβοπάτημα, μπορεί να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Αυτό βέβαια μπορεί να αποφευχθεί αν κοιτάξει στα μάτια τους δύο αντιπάλους που έχουν απομείνει για το φινάλε και να πάει αποκλειστικά για νίκες και όχι γι’ άλλο αποτέλεσμα.

 

Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει την Βέροια. Ένα παιχνίδι μακριά από το σπίτι του κι από τον κόσμο του. Δεν πρέπει να το φοβηθεί όμως. Έχει αποδείξει άλλωστε πως παίρνονται οι νίκες μακριά από το Θεοδώρος Κολοκοτρώνης το τελευταίο διάστημα. Και με μεγάλο σκορ όπως στην Λάρισα. Το μόνο που οφείλει να κάνει είναι να μπει αποφασισμένος για τη νίκη και να μην αφήσει να πάρει ανάσα ο αντίπαλος.

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Διότι, αν γίνει κάτι τέτοιο, όχι μόνο νίκη δε θα πάρει αλλά θα μπει σε μπελάδες, τώρα που δεν χρειάζονται. 

 

Γνωρίζουμε όμως όλοι πολύ καλά, πως η ομάδα έχει αποκτήσει μέταλλο «πρωταθλητή» το τελευταίο διάστημα. Αρνείται να χάσει, αρνείται να παρουσιαστεί κατώτερη των περιστάσεων. Πολλοί παράγοντες έπαιξαν ρόλο για να φτιαχτεί αυτό. Από τον προπονητή μέχρι και το ιατρικό επιτελείο, που λέει ο λόγος. 

 

Ο Αστέρας πηγαίνει καλύτερα και αγωνιστικά αλλά και σε θέμα ψυχολογίας. Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, ασχέτως αν αυτό άργησε να έρθει. Τώρα ήρθε και αυτό που έχει να κάνει είναι να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Βέροια για να καθαρίσει με το θέμα παραμονής στην κατηγορία. Δεν χρειάζεται να πέσει σε παγίδες που θα τον βάλουν. Αν αγωνιστεί, όπως ξέρει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Να γυρίσει στην Τρίπολη, με το τρίποντο και μετά να ολοκληρώσει αυτό το "βασανιστήριο" της φετινής χρονιάς με νίκη και κόντρα στον Ηρακλή.

 

Δεν υπάρχουν περιθώρια. Οι νίκες και στα δύο ματς είναι μονόδρομος. Και με το αποτέλεσμα της ισοπαλίας γίνεται πάλι αυτό, αλλά γιατί να μπαίνουμε σε τέτοια μονοπάτια, όταν γνωρίζουμε πως ο Αστέρας είναι ανώτερος απ’ αυτές τις δύο ομάδες και μπορεί εύκολα να φτάσει σ’ αυτό που θέλει…

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!