ΜΠΑΣΚΕΤ
Μπάσκετ

Στα χνάρια του πατέρα του, Λεμπρόν Τζέιμς, φαίνεται να βαδίζει ο γιος του σούπερ σταρ των Κλίβελαντ. Ο μικρός δοκιμάζεται στο AAU tournament με τον πατέρα του να τον παρακολουθεί…
Εκτός από τις προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων Εφήβων, Παίδων και Νεανίδων, η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έδωσε στην δημοσιότητα και την αντίστοιχη προκήρυξη του Πρωταθλήματος Κορασίδων.
Με ήττα έκλεισε τον κύκλο των φιλικών με τη Σερβία που έγιναν στην πόλη Μπάνια Κοβίλιατσα η εθνική Κορασίδων, όπου συμμετείχε και η Τσουκαλά της Άμιλλας Τρίπολης.
Ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο Olympia Camp και το δεύτερο γκρουπ των νεαρών παικτών που είχαν κερδίσει τη συμμετοχή τους από το "1ο SEFA BASKETBALL CAMP".
Με το υπ' αριθμόν 397 πρωτοκόλλου, έγγραφο της η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έδωσε στην δημοσιότητα την ειδική προκήρυξη του Πρωταθλήματος Νεανίδων.
Σαββατο, 19 Ιουλιου 2014 18:35

Νίκη για την Εθνική Νέων στο μπάσκετ

Written by Kostasmak
Η Εθνική ομάδα Νέων επικράτησε της αντίστοιχης της Γαλλίας με 81-72 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με το υπ' αριθμόν 400 πρωτοκόλλου έγγραφο της, την ειδική προκήρυξη του Πρωταθλήματος Παίδων.
Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με το υπ' αριθμόν 399 πρωτοκόλλου έγγραφο της, την ειδική προκήρυξη του Πρωταθλήματος Εφήβων.
Παρασκευη, 18 Ιουλιου 2014 19:25

Συνεχίζει στην Σπάρτη ο Μπεμπέτσος

Written by arcadia-sports
Η Α.Ε. Σπάρτη B.C. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της και για την νέα χρονιά με τον προπονητή Παντελή Μπεμπέτσο. Ο κόουτς Παντελής άκοπος και πιστός εργάτης του αθλήματος, παρουσίασε…
Σελίδα 1 από 211