ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

"Έφυγε" ο μικρός Μπράντλεϊ

Μία ημέρα αφότου έπεσε σε κώμα και μία εβδομάδα μετά από το αποχαιρετιστήριο πάρτι του, ο 6χρονος Μπράντλεϊ Λόουερι, που συγκίνησε όλον τον πλανήτη με την περιπέτεια του, άφησε την τελευταία πνοή του.

 

H άνιση μάχη για τη ζωή χάθηκε από τον μικρό Μπράντλεϊ Λόουερι. Ο 6χρονος αντιμετώπισε με σθένος και απαράμιλλη γενναιότητα τον καρκίνο, αλλά στο τέλος δεν βγήκε νικητής. Οι γονείς του, στη σελίδα που έχουν αφιερώσει για τον μικρό Άγγλο στο facebook, ενημέρωσαν ότι το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Μπράντλεϊ άφησε την τελευταία πνοή του.



Από την Πέμπτη βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση και γι' αυτό στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, είχε συγκεντρωθεί όλη η οικογένειά του, για να βρεθεί δίπλα του στις τελευταίες στιγμές. Ο Μπράντλεϊ είχε προλάβει να αποχαιρετήσει όλους τους φίλους του την προηγούμενη εβδομάδα, με ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο παρευρέθηκε και ο "κολλητός" του, ο διεθνής Άγγλος επιθετικός Τζερμέιν Ντεφόου.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

"Το γενναίο αγόρι μου πήγε στους αγγέλους σήμερα 07/07/17 στις 13:35, στα χέρια της μαμάς και του μπαμπά, περιστοιχισμένο από την οικογένειά του.

Ήταν ο μικρός υπερήρωάς μας και έβαλε τα δυνατά του, αλλά τον είχαν ανάγκη αλλού.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο στενοχωρημένοι είμαστε.

Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τα καλά λόγια.

Κοιμήσου μωρό μας και πέτα ψηλά με τους αγγέλους".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!